1. tjedan IHF-ove djece u rukometu (17. do 22. kolovoza)

1. tjedan IHF-ove djece u rukometu (17. do 22. kolovoza)

  • Post category:Novosti

Dragi rukometni prijatelji,

Pozivajući se na naše pismo od 28. srpnja 2020., želimo vas podsjetiti da se početak 1. tjedna IHF-ove djece u rukometu (17. do 22. kolovoza) bliži.

Kako je cilj događanja promoviranje rukometnih aktivnosti za mlade igrače u našim federacijama članicama, na IHF-ovom Dječjem rukometnom tjednu bit će prikazano ukupno šest web-seminara uživo na teme koje se tiču ​​dječjeg rukometa koje su predstavili predavači IHF Handball @ School.

Cjelovit program koji uključuje dodatne informacije o svim webinarima dostupan je na IHF Virtual Academy.

Svi webinari uživo će se prenositi na Zoom i IHF Facebook stranici.
Kako biste iskoristili opcije poput simultanog prevođenja (na francuskom, španjolskom, arapskom i ruskom) i mogućnosti korištenja chata za postavljanje pitanja, potičemo vas da se registrirate u IHF edukacijskom centru i pridružite se prezentacijama putem Zoom-a.

Željeli bismo iskoristiti i ovu priliku da vas podsjetimo na anketu kojom se nadamo da ćemo steći bolje razumijevanje dječjeg rukometa u našim saveznim članicama. Kako bismo što više saveza omogućili sudjelovanje u anketi, produžujemo rok do 20. kolovoza 2020. godine.
Podsjećamo da će biti iznenađenje među federacijama koje su sudjelovale u anketi, pa obavezno u roku dostavite kratki upitnik.

IHF se raduje što će vas sve primiti na 1. IHF-ov dječiji rukometni tjedan!

Hvala vam na razmatranju.

Srdačan pozdrav,