16. Godišnja međunarodna konferencija “Kondicijska priprema sportaša” održati će se 23. i 24. veljače 2018. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu

16. Godišnja međunarodna konferencija “Kondicijska priprema sportaša” održati će se 23. i 24. veljače 2018. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu

Dragi ljubitelji kondicijske pripreme i sporta,

priča o kondicijskoj pripremi i najvećoj konferenciji u ovoj regiji nastavlja pisati svoje poglavlje u 2018. godini. Stoga nam je iznimna čast pozvati Vas na 16. godišnju međunarodnu konferenciju Kondicijska priprema sportaša koja će se održati 23. i 24. veljače 2018. na Kineziološkom fakultetu u organizaciji Udruge kondicijskih trenera Hrvatske, Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i National Strength and Conditioning Association.

Kao i svake godine dosada, svi sudionici konferencije biti će privilegirani slušajući znanja i iskustva domaćih i stranih stručnjaka iz područja kondicijske pripreme, naravno pokrivajući široki spektar tema.

Također pozivamo sve trenere, kineziologe, profesore, fizioterapeute, liječnike i ostale stručne kadrove u sportu da upotpune ovu konferenciju, stručnim ili znanstvenim radom koji će biti objavljen u zborniku konferencije.

Poziv na konferenciju i upute o pisanju rada nalaze se u prilogu te s nestrpljenjem iščekujemo ponovni susret u 2018. godini.

Poziv   preuzmite i u PDF formatu »  Poziv –  KPS 2018.

UKTH Konferencija KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA 2018.

Više informacija na www.ukth.hr

Organizacijski odbor konferencije Kondicijska priprema sportaša

Udruga kondicijskih trenera Hrvatske