Izdavanje trenerske iskaznice

HRVATSKI RUKOMETNI SAVEZ – UDRUGA TRENERA

PREDMET: POSTUPAK ZA IZDAVANJE TRENERSKE ISKAZNICE (LICENCE)

Poštovani, za izdavanje nove trenerske iskaznice (licence) potrebno je poslati slijedeće dokumente na e-mail lidija@hrs.hr:

 

  1. Zamolba od strane kluba da se izda trenerska iskaznica sa OBAVEZNIM ISTICANJEM GODINA PROVEDENIH U RUKOMETU KAO IGRAČICA-IGRAČ ILI TRENER-ICA (AKO IMA PRETHODNIH ISKUSTAVA)
  1. Ispuniti OSOBNI KARTON ( možete ga pronaći na Dokumenti/Novi osobni karton)
  1. Poslati fotografiju u jpg formatu kao za osobnu iskaznicu (da nije skenirana)
  1. Dostaviti dokumente kojima trener-ica potvrđuje da je završio trenersku školu i to:

preslik diplome ili svjedodžbe (Kineziološki fakultet- usmjerenje rukomet ili neko drugo usmjerenje, Viša trenerska-usmjerenje rukomet, Tečaj HOO-a-usmjerenje rukomet, Sportsko učilište-usmjerenje rukomet ili Fakulteta za fizičku kulturu-usmjerenje rukomet ili neko drugo usmjerenje). Ukoliko diploma još nije dostavljena,  dovoljna je i potvrda od Kineziološkog fakulteta ili Hrvatske olimpijske akademije, Sportskog učilišta. Kada trener-ica dobije diplomu (Kineziološki fakultet) ili uvjerenje (Tečaj HOO, Sportsko učilište) onda nam treba dostaviti presliku navedenog dokumenta za bazu podataka Udruge trenera. Svi treneri koji su diplomirali van granica R. Hrvatske dužni su svoju diplomu nostrificirati te o njihovom primanju u Udrugu trenera odlučuje Upravno odbor UT.

Uz obavezno sudjelovanja na godišnjem Seminaru te uplate kotizacije treba uplatiti na žiro račun HRS-a: HR6823600001500046528 iznos za trenersku iskaznicu s obzirom u kojem rangu se natječe ekipa koju navedeni trener trenira i vodi:

– I HRL,  I PREMIJER HRL 660,00 KN

– II HRL 350,00 KN

– III HRL 220,00 KN

– Županijske lige 150,00 KN

– Mlađe dobne skupine 130,00 KN

– Mini rukomet 100,00 KN

-Izdavanje nove trenerske iskaznice 30,00 KN

-Izdavanje međunarodnog certifikata 100,00 KN

Napominjemo da treneri-ica uvijek može voditi ekipu za rang za koji ima licencu te za sve rangove natjecanja ispod ranga za koji je plaćena licenca( npr ako trener-ica ima licencu za II HRL onda može voditi i ekipe iz istog kluba u: III HRL, ŽL, MDS, MINI RUKOMET). Trenerska licenca uvijek vrijedi jednu (1) natjecateljsku sezonu ( od 01.09. do 01.06.) Ukoliko tijekom sezone trener-ica mijenja klub i ide u viši rang natjecanja onda treba samo nadoplatiti razliku za viši rang natjecanja i 30,00 kn za izradu nove licence te nam poslati preslik uplate.

Nakon izvršene uplate molimo vas da preslik uplate pošaljete sa ostalim dokumentima na e-mail lidija@hrs.hr  Bez izvršene uplate ne možemo vam napraviti novu trenersku iskaznicu.

  1. Ukoliko su svi dokumenti važeći i preslik uplate poslan na e-mail nova trenerska iskaznica će vam biti poslana na adresu kluba ili na adresu trenera (ovisno koja adresa je navedena u dopisu kluba). Račun će vam izdati knjigovodstvo HRS-a u roku 7 dana i poslati na adresu kluba. Popis licenciranih trenera koji se redovito ažurira možete pronaći na www.uhrt.hr

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte Lidiju Bojić-Ćaćić

Zahvaljujemo na suradnji,

Instruktorica HRS-a

mr.sc. Lidija Bojić-Ćaćić

IZDAVANJE TRENERSKE ISKAZNICE
IZDAVANJE TRENERSKE ISKAZNICE
IZDAVANJE TRENERSKE ISKAZNICE.pdf
265.5 KiB
2441 Downloads
Detalji...