Upitnik za trenere u rukometnim klubovima i akademijama koje djeluju unutar Hrvatskog rukometnog saveza

Upitnik za trenere u rukometnim klubovima i akademijama koje djeluju unutar Hrvatskog rukometnog saveza

  • Post Category:Novosti

Molimo sve tajnike ili trenere  u rukometnim klubovima i akademijama koje djeluju unutar Hrvatskog rukometnog saveza da hitno u roku 24 sata  ispune navedeni upitnik HOO-a u svrhu:

  • da se napravi satelitski račun za sport na temelju kojega ćemo imati objektivne pokazatelje koliki je udio sporta u BDP-u i zaposlenosti u Hrvatskoj. Takvi podaci su nam potrebni u pregovorima s tijelima državne uprave oko investicija u sport. Satelitski račun koristi se u različite svrhe, kao na primjer u ovakvim kriznim vremenima kada nositelji politika trebaju donijeti odluku o tome kojim će sektorima uskratiti financiranje i sl., a u odnosu na to kakav će efekt neka odluka imati na nacionalnu ekonomiju. Ako ne uspijemo prikazati taj dio zaposlene populacije u satelitskom računu, izostavit ćemo značajan ekonomski doprinos sporta u drugim sektorima. Svi rukometni treneri  ili tajnici klubova dužni su hitno ispuniti navedeni upitnik!

Isti upitnik poslali su voditelji natjecanja na sve službene e-mail adrese  klubova i akademija registriranih pri HRS-u.

Klikni na poveznicu:

 

 

 

 

 

 

Vaša Udruga trenera HRS-a