UDRUGA TRENERA HRVATSKOG RUKOMETNOG SAVEZA

Metalčeva 5, 10000 Zagreb

H R V A T S K A

W: uhrt.hr

E: lidija@hrs.hr,d.bojic@hrs.hr

POLITIKA PRIVATNOSTI

Udruga trenera Hrvatskog rukometnog saveza pridodaje veliki značaj vašoj privatnosti. Udruga trenera Hrvatskog rukometnog saveza je u potpunosti implementirao regulaciju General Data Protection Regulation (GDPR), zakona Europske Unije. Molimo vas pročitajte pravila o privatnosti kako biste saznali kako sakupljamo, obrađujemo i spremamo informacije koje ste nam ustupili koristeći web formular za upis trenera u bazu podataka. Prikupljamo različite tipove informacija, uključujući informacije koje vas identificiraju kao pojedinca (osobne informacije). Detaljnije objašnjenje je u poveznici:

POLITIKA PRIVATNOSTI

često postavljana pitanja

Sve informacije nalaze se na: https://www.uhrt.hr/dokumenti/izdavanje-trenerske-iskaznice/, a ukratko:

 • preslik obrazovanja (uvjerenje (pdf original koji je dobiven od HOA-e ili sportskog učilišta)/diploma (preslik diplome ako je imate, ako je nemate onda potvrda o diplomiranju)),
 • ispuniti formular Udruge trenera (nalazi se ovdje):
  Formular Udruge Trenera 2022
  Formular Udruge Trenera 2022
  Formular-Udruge-trenera-2022.docx
  25.7 KiB
  2313 Downloads
  Detalji…
 • zamolba kluba za angažmanom trenera i potpisom odgovorne osobe kluba ili popis službenih osoba kluba iz kojeg možemo vidjeti da je trener sada član tog kluba,
 • Za sezonu 2022./2023. odlukom UO HRS-a ne plaća se kotizacija za seminar niti licenca za rang natjecanja. skenirane uplatnice izvršenih uplata sa navedenim imenima trenera te opisom na što se odnosi uplata (kotizacija, rang natjecanja, certifikat, doplata, tzv. zakasnina…)

Za sezonu 2022./2023. odlukom UO HRS-a ne plaća se kotizacija za seminar niti licenca za rang natjecanja. Sve informacije nalaze se na: https://www.uhrt.hr/dokumenti/izdavanje-trenerske-iskaznice/, a ukratko:

 • I HRL,  I PREMIJER HRL 660,00 kn                       
 • II HRL 350,00 kn                                                     
 • III HRL 220,00 kn                                                   
 • Županijske lige 150,00 kn                                     
 • Mlađe dobne skupine 130,00 kn                          
 • Mini rukomet 100,00 kn                                       
 • Izdavanje međunarodnog certifikata 100,00 kn

Račun na koji se vrši uplata:
IBAN HR5423900011101022716

Kada izvršite sve potrebne uplate i pošaljete odgovarajuće dokumente tada će administrator baze podataka aktivirati vašu licencu za traženi klub. Na našoj stranici na poveznici https://www.uhrt.hr/dokumenti/popis-licenciranih-trenera/. nalazi se popis svih licenciranih trenera za tekuću natjecateljsku sezonu. Ukoliko se trenerica ili trener ne nalazi na tom popisu tada kontaktirajte Udrugu trenera kako bi dobili odgovor zbog čega vaša licenca nije aktivirana u bazi podataka. Ukoliko ste skoro učitali dokumente o nekažnjavanju sačekajte dan-dva da se dokumenti pregledaju i licenca aktivira.

Svi treneri koji imaju aktiviranu trenersku licencu za tekuću sezonu nalaze se na popisu na web stranici Udruge trenera: https://www.uhrt.hr/dokumenti/izdavanje-trenerske-iskaznice/.

Ukoliko imate još nekih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas putem email-a