Formular Udruge trenera potrebno je ispuniti sa svim podacima koji su vam trenutno dostupni te zajedno s ostalim dolje navedenim dokumentima: 

  • preslikom obrazovanja (uvjerenje (pdf original koji je dobiven od HOA-e ili sportskog učilišta)/diploma (preslik diplome ako je imate, ako je nemate onda potvrda o diplomiranju)), 
  • fotografijom (jpg format na bijeloj pozadini, ne scan, može i boljim mobitelom),
  • zamolbom kluba za angažmanom trenera i potpisom odgovorne osobe kluba ili popisom službenih osoba kluba iz kojeg možemo vidjeti da je trener sada član tog kluba,
  • skeniranim uplatnicama izvršenih uplata sa navedenim imenima trenera te opisom na što se odnosi uplata (kotizacija, rang natjecanja, certifikat, doplata…)

poslati u jednom email-u na poveznicu  udruga trenera, (u toj poveznici su adrese lidija@hrs.hr i d.bojic@hrs.hr) kako bi vas mogli upisati u web bazu podataka i aktivirati licencu, hvala.

Preuzmite formular Udruge trenera na dolje postavljenoj poveznici:

Formular Udruge Trenera 2022
Formular Udruge Trenera 2022
Formular-Udruge-trenera-2022.docx
25.7 KiB
2313 Downloads
Detalji...

Politika privatnosti

Udruga trenera Hrvatskog rukometnog saveza pridodaje veliki značaj vašoj privatnosti. Udruga trenera Hrvatskog rukometnog saveza je u potpunosti implementirao regulaciju General Data Protection Regulation (GDPR), zakona Europske Unije. Molimo vas pročitajte pravila o privatnosti kako biste saznali kako sakupljamo, obrađujemo i spremamo informacije koje ste nam ustupili koristeći web formular „Kontaktirajte nas“. Prikupljamo različite tipove informacija, uključujući informacije koje vas identificiraju kao pojedinca (osobne informacije). Detaljnije objašnjenje je u poveznici: