Uvjeti preuzimanja i korištenja sadržaja web stranice uhrt.hr

Web stranica uhrt.hr (dalje u ovim uvjetima: web stranica) u vlasništvu je Hrvatskog rukometnog saveza (dalje u ovim uvjetima: Savez). Na sav sadržaj prikazan na web stranici (tekstualni sadržaj, fotografije, vizuali, baneri, logotipovi, video i audio sadržaj, ostali sadržaj), ako nije drugačije navedeno, Savez pridržava i polaže autorska prava. Preuzimanje i korištenje sadržaja web stranice uz nepoštivanje navedenih uvjeta smatra se kršenjem autorskih prava i podliježe zakonskoj odgovornosti.

Preuzimanjem i korištenjem sadržaja web stranice suglasni ste i prihvaćate navedene Uvjete preuzimanja i korištenja sadržaja web stranice.

Savez poduzima maksimalne napore kako bi informacije navedene na web stranici bile točne, precizne i ažurirane, ipak Savez ne jamči potpunu točnost navedenih informacija.

Preuzimanjem i korištenjem sadržaja s web stranice suglasni ste i potvrđujete kako Savez neće i ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu koja bi mogla proizaći iz preuzetog sadržaja kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju navedenom na web stranici.

Sadržaj s web stranice moguće je preuzeti i koristiti bez prethodne suglasnosti Saveza pod dolje navedenim uvjetima. Preuzimanje i korištenje sadržaja s web stranice dozvoljeno je isključivo u svrhu informiranja javnosti te primarno u nekomercijalne svrhe.  

Internet (Portali, web stranice, društvene mreže)

Tekstualni sadržaj s web stranice dozvoljeno je preuzeti u dijelovima ili cijelosti uz obavezno navođenje potpune poveznice (linka/URL-a) prema preuzetom tekstu te uz navođenje izvora (uhrt.hr). Izvor je potrebno navesti neposredno prije ili nakon preuzetog tekstualnog sadržaja. Objavljena poveznica prema preuzetom tekstu s web stranice ne smije sadržavati ‘nofollow’ link. Također, dozvoljeno je preuzeti i koristiti jednu ili više fotografija uz obavezno navođenje web stranice kao izvora.

Televizija / Tisak / Radio

Tekstualni sadržaj s web stranice dozvoljeno je preuzeti u dijelovima ili cijelosti uz obavezno navođenje web stranice kao izvora informacija u jednom od prve tri rečenice preuzetog teksta. Također, dozvoljeno je preuzeti i koristiti jednu ili više fotografija uz obavezno navođenje web stranice kao izvora (Televizija / Tisak).

Izmjene i dopune Uvjeta preuzimanja i korištenja sadržaja Web stranice

Savez zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja web stranice bez prethodne najave te isključuje bilo kakvu odgovornost kao posljedicu eventualnih izmjena sadržaja.
Odredbe ovih uvjeta mogu se izmijeniti u svakom trenutku. Svaku izmjenu koju naknadno unesemo objavit ćemo na web stranici.

Udruga trenera HRS-a
Metalčeva 5, 10 000 Zagreb