Trenutno pregledavate Edukacija Master trenera EHF – HRS tijekom Festivala rukometa u Poreču

Edukacija Master trenera EHF – HRS tijekom Festivala rukometa u Poreču

Uz brojne aktivnosti u sklopu nadolazećeg Festivala rukometa u Poreču, Hrvatski rukometni savez po treći put organizira edukaciju za najvišu razinu licence za rukometne trenere sukladno EHF Rinck Konvenciji. Nakon dva uspješno organizirana Maser tečaja EHF – HRS 2017. i 2020. godine, zbog iznimno velikog interesa organizira se i treći Master tečaj u Hrvatskoj što je svakako potvrda i hrvatskog ugleda u svijetu rukometa.

Sukladno navedenom, 1. Modul Master tečaja EHF – HRS održat će se od 13. – 19. 5. 2024. tijekom Festivala rukometa u Poreču.

Polaznici Master tečaja trebaju imati III razinu licence te određenu razinu rukometnog iskustva i znanja da bi se upisali na Master tečaj. Ovogodišnji polaznici, od kojih neki najbolji svjetski rukometaši koji su zlatnim slovima upisani u rukometne udžbenike, dolaze nam iz sljedećih država: Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Belgije i Kosova, a oni su:

IVANO BALIĆ
IVAN ČUPIĆ
IVAN NAKIĆ
TIN BUDI
JAN PUCELJ
BRANIMIR KUTNJAK
MARKO GOTAL
TONČI DRUŠKOVIĆ
DALIBOR OSTRMAN
ŽELIMIR POPOVIĆ
HRVOJE CIKOJA
ROBERT PETRAČ
ZORAN JEFTIĆ

ILIJA LOVRINOVIĆ
TONI JOSIĆ
FARUK SHALA
EMERSON ŽNIRADIĆ
ZORICA SAMARDŽIJA
AGRON SHARBANI
IVANA MLAKIĆ
VEDRAN MATAIJA
MATIJA RAĐAKOVIĆ
GREGOR PESKO
BUJAR QUERIMI
ANEL MEHMUTEFENDIĆ
MATEJ MIŠKOVIĆ

Predavači na 1. Modulu Master tečaja bit će eminentni profesori, ugledni stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu; prof. dr. sc. Sanela Škorić, prof. dr. sc. Renata Barić, prof. dr. sc. Davor Šentija, prof. dr. sc. Luka Milanović kao i poznati, uspješni sportski treneri i eksperti iz rukometa; Dagur Sigurdsson, Ivica Obrvan, Vlado Šola, Dragan Đukić, Željko Čagalj, Nenad Zvonarek, Luka Panza te mnogi drugi.

Ispred HRS – a, cijelu edukaciju za Master trenere vodi dr. sc. Lidija Bojić-Ćaćić.

Drugi Modul Master tečaja organizirat će se tijekom JANAF HRS Kampa u Umagu od 28. lipnja do 4. srpnja 2024. godine.