Trenutno pregledavate 47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Dagur Sigurdsson

47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Dagur Sigurdsson

Središnje predavanje drugog dana 47. Seminara trenera, održat će Dagur Sigurdsson i Denis Špoljarić; izbornik i trener hrvatske muške seniorske reprezentacije. Njihova tema je: Prikaz razvojnih vježbi za igru u napadu. Prvenstveno, temu će održati Dagur Sigurdsson uz asistenciju Denisa Špoljarića koji će preuzeti prevoditeljsku ulogu.

Islanđanin Dagur Sigurdsson nakon uspješne igračke karijere, ostao je u rukometu te se posvetio trenerskoj ulozi koja mu je do danas, donijela brojna velika postignuća. Bio je izbornik reprezentacija Austrije, Njemačke i Japana, a sa svakom ekipom, došao je do iznimnih uspjeha. Istaknut ćemo svjetsko zlato i olimpijsku broncu, medalje koje je osvojio s Njemačkom 2016. godine. Od klubova, trenirao je austrijski A1 Bregenz i njemačkog diva Fuchse Berlin. U veljači ove godine pak, stigao je na klupu hrvatske muške A selekcije gdje mu je “desna ruka“ Denis Špoljarić.

Legendarni “ministar hrvatske obrane“, objeručke je prihvatio novi izazov na klupi Hrvatske. Ranije je bio trener u RK Zagreb te trener hrvatske muške juniorske reprezentacije.

Fantastičan dvojac sprema nam fantastično predavanje. Stoga, rezervirajte subotu, 18. svibnja od 10:30h – 11:45h za predavanje Sigurdsson & Špoljarić. Naravno, kamere u Poreču bit će spremne da možete pratiti događaj online na poveznici

Pridružite nam se uživo ili putem livestreama na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.