Trenutno pregledavate Predsjednik Udruge trenera HRS-a Lino Červar otvorio 44. Središnji seminar u Poreču

Predsjednik Udruge trenera HRS-a Lino Červar otvorio 44. Središnji seminar u Poreču

  • Kategorija objave:Novosti

Nakon dvije godine stanke  te nekoliko odgađanja, otvoren je 44. Središnji seminar za trenere HRS-a koji se održava u Poreču, u SD Žatika od 18. do 20. 06. 2021.  Pred 550 rukometnih trenera predsjednik Udruge trenera g. Červar održao je emotivan govor u kojemu je naglasio, “da rukometni treneri nisu odustali niti kada je zbog pandemije COVID-19 bilo onemogućeno treniranje po sportskim dvoranama već su treninge nastavili održavati na vanjskim terenima, parkovima i atletskim stazama te da su svi oni pobjednici.

Predsjednik g. Červar izrazio je poštovanje i divljenje prema svim članovima Udruge trenera koji vrijedno rade u svojim sredinama te razvijaju rukomet u ovim izazovnim vremenima. Na kraju govora je naglasio:

“Važno je konstantno educiranje trenera te je sazrijelo vrijeme da Hrvatski rukometni savez osnuje svoju Rukometnu akademiju kroz koju će educirati sve trenere sukladno najnovijim rukometnim trendovima i znanstvenim spoznajama,  a sve u cilju da se hrvatska škola rukometa nastavi razvijati i stvarati vrhunske igračice i igrače”.   

Lino Červar