Trenutno pregledavate 47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Ivica Obrvan

47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Ivica Obrvan

U sinopsisu 47. Središnjeg seminara trenera HRS – a, među aktualnim izbornicima seniorskih reprezentacija, bit će i Ivica Obrvan. Izbornik hrvatske ženske seniorske reprezentacije i trener Podravke Vegete, održat će predavanje na temu: Prikaz metodike treninga obrane s elementima anticipacije i tranzicije.

Nakon uspješne igračke karijere, uslijedila je trenerska, jednako vrijedna. Trenerski životopis Ivice Obrvana uključuje nastupe s hrvatskim, ali i europskim klubovima u završnim fazama elitnih europskih natjecanja: osvajač Kupa EHF – a s RK Metković Jambo, četvrtfinalist Lige prvaka s RK Metković Jambo, RK Zagreb, četvrtfinalist EHF lige sa Chamberyjem, itd. Uz sve navedeno, Ivica Obrvan tri puta je bio proglašen za najboljeg hrvatskog trenera (2000., 2012., 2022.) što potvrđuje kvalitetu ovog hrvatskog stručnjaka.

Uz nove izazove u ženskom rukometu koje je započeo na početku aktualne sezone (trener Podravke Vegete), kao priznanje za istaknuti rad, zaslužio je ulogu izbornika hrvatske ženske seniorske reprezentacije. Vrijedi istaknuti i ranije iskustvo u ulozi izbornika, kad je Obrvan vodio muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine te Makedonije.

Očekuje nas zanimljivo predavanje trenera Ivice Obrvana koje možete pratiti u Poreču ili putem livestreama na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.

Pridružite nam se uživo ili putem livestreama na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.