Trenutno pregledavate 47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Luka Milanović

47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Luka Milanović

Mozaik predavanja 47. Središnjeg seminara trenera obogatit će i prof. dr. sc. Luka Milanović s predavanjem na temu: Dugoročni kondicijski razvoj mladih igrača u rukometu.

Tijekom bogate i uspješne karijere individualnog, timskog i reprezentativnog kondicijskog trenera, sudjelovao je u pripremama kao član Cro Cop Tima – MMA – Mirka Filipovića, košarkaških klubova Zagreb i Cibona, košarkaških reprezentacija Hrvatske (OI 2008., SP 2010., 2014., EP 2007., 2009., 2011., 2013.) i Japana (SP 2006.), rukometne reprezentacije Egipta, nogometnih klubova Zagreb, Rudeš i Rostov te kao član stručnog stožera i kondicijski trener hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Uz izvanredna trenerska postignuća, Luka Milanović kontinuirano se bavi istraživačkim radom, sudjeluje na uglednim međunarodnim konferencijama, surađuje s vrhunskim europskim i svjetskim kondicijskim trenerima i stručnjacima u području sporta, itd. Sve to, dovoljno govori o kvaliteti njegovog rada.

Jedinstvenu priliku učiti od vrhunskog kondicijskog stručnjaka imat će trenerice i treneri koji sudjeluju na 47. Seminaru trenera. Pridružite nam se u nedjelju, 19. svibnja od 10:00h – 11:15h, uživo ili na poveznici dolje na Youtube kanalu.

Pridružite nam se uživo ili putem livestreama na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.