OBVEZNO PROČITATI: Prijava se vrši samo za trenere koji imaju angažman u klubu i koji nisu poslali prethodni obrazac prijave za seminar. Molimo vas da ispunite sve podatke. Upišite sve trenere i pošaljite obrazac >> Klub je dužan za SVE trenere putem IS HRS-a (informacijskog sustava) poslati: a) Uvjerenje/potvrdu iz kaznene evidencije o neosuđivanosti za djela seksualnog iskorištavanja i seksualnog zlostavljanja djece (uvjerenje izdaje Ministarstvo pravosuđa) b) Uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak za djela seksualnog iskorištavanja i seksualnog zlostavljanja djece (uvjerenje izdaje Općinski sud ili se dobiva putem sustava e-Građani). Novi treneri – sve informacije i slanje dokumentacije za upis u bazu podataka na email d.bojic@hrs.hr

Nakon što zaprimimo vašu prijavu i  provjerimo ispravnost gore navedenih dokumenata aktivirati ćemo licencu. Molimo za malo strpljivosti zbog novonastale situacije.

Prijava za licencu

Prijava za licencu

(Unesite naziv kluba ili "Nemam klub")
(Ulica, poštanski broj, mjesto)
(Unesite 11 znamenaka)
(Ime i prezime)
(Broj telefona - upisati brojeve bez razmaka)
Email kluba ili privatni

Podaci za trenere

Svi podaci su obvezni za upisati. Ako prijavljujete više trenera za jedan klub tada nakon upisa kod +Dodaj trenera dodajte slijedećeg.
(Unesite 11 znamenaka)
(7 brojeva ili "Nemam")
(Broj telefona - upisati brojeve bez razmaka)
Odaberite status trenera