Trenutno pregledavate 47. Seminar trenera: Dodjela priznanja najuspješnijim trenerima u 2023. godini
45. Seminar trenera HRS-a - Festival rukometa u Poreču 2022, 14.05.2022, Dvorana Žatika, Poreč

47. Seminar trenera: Dodjela priznanja najuspješnijim trenerima u 2023. godini

Dok su u tijeku zanimljive utakmice na rukometnim terenima diljem Lijepe naše, u moru brojnih aktivnosti Hrvatskog rukometnog saveza (HRS – a), aktivno pripremamo i nadolazeći, 47. Središnji seminar trenera koji će se održati od 17. – 19. svibnja 2024. godine u SD Žatika, Poreč. S obzirom da HRS već godinama dodjeljuje priznanja svojim vrijednim, zaslužnim i uspješnim članovima, tradiciju nastavljamo i ove godine.

Priznanja se dodjeljuju u dvije kategorije:

za uspješne sportske rezultate u 2023. godini, kriterij: vrhunski sportski rezultat sa klubom ili reprezentacijom. Kandidati prijedlog za nominaciju ne mogu podnijeti osobno već ih može nominirati: klub, županijski savez, sportska zajednica ili slično.

za dugogodišnji uspješan rad u rukometu, kriteriji: kandidati ne smiju biti mlađi od 65 godina. Prijedlog za nominaciju ne mogu podnijeti osobno već to za njih treba napraviti klub, sportska zajednica, županijski savez ili sl. te trebaju dobiti pisane preporuke od barem troje trenera.

Uz pisane prijedloge te obrazloženja, potrebno je poslati životopis navedenog trenera ili trenerice sa svim rukometnim uspjesima i dostignućima.

Obzirom da imamo oko 600 članova koji redovito potvrđuju svoju licencu zamolili bi sve županijske saveze, klubove te sve vas koji radite na terenu da nam najkasnije do 26. 4. 2024. na e-mail lidija@hrs.hr pošaljete prijedloge za trenere ili trenerice za koje smatrate da bi trebali dobiti nagradu za 2023. godinu.

Priznanja će se dodijeliti tijekom 47. Središnjeg seminara za trenere HRS-a od 17. – 19. 5. 2024. u Poreču.

HRS će razmatrati samo kompletnu dokumentaciju svakog kandidata. Sretno svima!

Nagrađeni na 46. seminaru trenera 2023. godine u Poreču.

Preuzmite dokumente:

Dopis-za-priznanja
Dopis-za-priznanja
Dopis-za-priznanja.pdf
721.6 KiB
58 Downloads
Detalji…