Trenutno pregledavate Besplatna edukacija za trenere vratara
Marin SEGO (55), Mahmoud HASSABALLA (86) during the IHF World Championship 2021 Egypt, Croatia vs Qatar, Borg El Arab Sports Hall, Alexandria, Egypt, 19.01.2021, Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Besplatna edukacija za trenere vratara

  • Kategorija objave:Novosti / Upisi

Udruga trenera Hrvatskog rukometnog saveza pokreće besplatnu edukaciju za sve trenere koji rade sa vratarima u klubovima.

Naime, prisutan je trend u klubovima da sa vratarima rade treneri koji nemaju dodatnu edukaciju iz tog područja te je upravni odbor Udruge trenera donio odluke da se besplatno organizira edukacija za sve trenera vratara u Hrvatskoj.    

Edukacija bi se organizirala nekoliko puta godišnje na nivou regija te bi trajala jedan do dva dana i to vikendom,  a nositelji edukacije bili bi naši bivši vrhunski vratari i vratarke, članovi reprezentacije te osobe sa vrhunskim iskustvom na terenu.

Također bi angažirali i vrhunske trenere vratara koji rade izvan Republike Hrvatske. Određeni dio predavanja organizirali bi i online. Teme predavanja bi obuhvaćale kompletan rad sa vratarima od mlađih skupina do vrhunskih ekipa.

Nakon završene dodatne edukacije treneri bi dobili certifikat Udruge trenera koji je priznat u svim savezima, članovima EHF.

Zbog pravovremene organizacije dodatne edukacije za vratare molimo sve zainteresirane da na e-mail d.bojic@hrs.hr pošalju svoje podatke za kontakt: ime i prezime, e-mail adresa, broj mobitela, naziv kluba u kojemu radite te adresu prebivališta. Prijaviti se mogu samo članovi Udruge trenera HRS-a. Zbog limitiranog broja mjesta prijave se zaprimaju do 31.03.2022

Predsjednik Udruge trenera

Lino Červar