Trenutno pregledavate Natječaj za izbor sudionika za odlazak na 52. Međunarodni simpozij za mlade

Natječaj za izbor sudionika za odlazak na 52. Međunarodni simpozij za mlade

  • Kategorija objave:Novosti

Poštovani,

 

Sa zadovoljstvom Vas informiram da se u organizaciji Međunarodne olimpijske akademije (MOA) i Međunarodnoga olimpijskog odbora (MOO), u grčkoj Olimpiji od 16. do 30. lipnja 2012. godine održava 52. Međunarodni simpozij za mlade sudionike. Nacionalni olimpijski odbori (ili akademije) su pozvani predložiti sudionike iz svojih zemalja.

 

Na temelju dopisa Međunarodne olimpijske akademije, od 05. siječnja 2012. godine, a s ciljem odabira što kvalitetnijih kandidata koji imaju interes za olimpizam, Hrvatska olimpijska akademija odlučila je raspisati natječaj za izbor sudionika za odlazak na 52. Međunarodni simpozij za mlade.

 

Zbog poželjnog predznanja o olimpijskom pokretu i olimpizmu, natječaj je namijenjen svim redovitim studentima i studenticama (studenti integriranog preddiplomskog i diplomskog studija kao i studenti poslijediplomskog studija, u dobi od 20 do 35 godina) Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

 

Kako bi informacija o Natječaju bila što dostupnija svim studentima i studenticama, molimo Vas da tekst natječaja, koji šaljemo u privitku, objavite na internetskim stranicama Vašeg fakulteta te da isti izvjesite i na oglasnoj ploči fakulteta.

 

U očekivanju odgovora srdačno Vas pozdravljam,

 

 

 

 

Ravnatelj

Hrvatske olimpijske akademije

Milan Kolman, prof.

Natječaj za izbor sudionika za odlazak na 52. Međunarodni simpozij za mlade
1.1 MiB
1385 Downloads
Detalji...

Natječaj za izbor sudionika za odlazak na 52. Međunarodni simpozij za mlade - Word
222.5 KiB
1343 Downloads
Detalji...