Trenutno pregledavate Obustavljaju se sva natjecanja u nacionalnim ligama kao i svim natjecanjima do srijede 15.  travnja 2020.

Obustavljaju se sva natjecanja u nacionalnim ligama kao i svim natjecanjima do srijede 15. travnja 2020.

  • Kategorija objave:Novosti

Poštovani,

Temeljem članka 65. Statuta Hrvatskog rukometnog saveza, kojom Predsjednik ima pravosamostalno donositi odluke iz djelokruga rada Upravnog odbora HRS-a koje su od interesa za hrvatski rukomet, a imajući u vidu trenutačnu nemogućnost sazivanja Upravnog odbora zbog novonastale situacije sa Koronavirusom, a slijedeći izrečenu odluku o obustavi svih natjecanja do 1. travnja 2020. godine koja je donijeta 12. ožujka 2020. donosim slijedeću

odluku

Obustavljaju se sva natjecanja u nacionalnim ligama kao i svim natjecanjima u kojima bi hrvatski klubovi ili reprezentacije trebali biti domaćini do srijede 15. travnja 2020.

 

Sukladno razvoju situacije sa epidemijom COVID-19 virusom, donijet će se iduća odluka o kojoj ćete biti pravovremeno obaviješteni. Ova odluka će se podnijeti članovima Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza na usvajanje sukladno članku 65. Statuta Hrvatskog rukometnog saveza.

S poštovanjem,

Predsjednik

Hrvatskog rukometnog saveza

Tomislav Grahovac, v.r.

Odluku možete pogledati ovdje:

Obustava Natjecanja Do 14 Travnja
Obustava Natjecanja Do 14 Travnja
2-Obustava-natjecanja-do-14-travnja.pdf
1.5 MiB
394 Downloads
Detalji…