Trenutno pregledavate POSTUPAK ZA IZDAVANJE TRENERSKE ISKAZNICE-LICENCE

POSTUPAK ZA IZDAVANJE TRENERSKE ISKAZNICE-LICENCE

Za izdavanje nove trenerske iskaznice-licence potrebno je:

 

  • Zamolba od strane kluba da se izda trenerska iskaznica
  • Ispuniti OSOBNI KARTON ( možete ga pronaći na www.uhrt.hr)
  • Poslati fotografiju u jpg formatu kao za osobnu iskaznicu (da nije skenirana) na e-mail lidija@hrs.hr
  • Dostaviti dokumente kojima potvrđuje da je završio trenersku školu ili se redovito školuje:
    • AKO JE TRENER ZAVRŠIO TRENERSKU ŠKOLU onda treba dostaviti:preslik diplome ili svjedodžbe (Kineziološki fakultet-usmjerenje rukomet, Viša trenerska-usmjerenje rukomet, Tečaj HOO-a-usmjerenje rukomet ili Fakulteta za fizičku kulturu-usmjerenje rukomet). Ukoliko mu diploma još nije dostavljena dovoljna je i povrda od Kineziološkog fakulteta ili Hrvatske olimpijske akademije. Kada trener dobije diplomu (Kineziološki fakultet) ili uvjerenje (Tečaj HOO) onda nam treba dostaviti presliku navedenog dokumenta za bazu podataka Udruge trenera. Svi treneri koji su diplomirali van granica R. Hrvatske dužni su svoju diplomu nostrificirati te o njihovom primanju u Udrugu trenera odlučuje Upravno odbor UT.
    •  UKOLIKO TRENERI IMAJU UPISANU, A NEMAJU ZAVRŠENU TRENERSKU ŠKOLU TREBAJU: poslati potvrdu i preslik prve dvije stranice indexa (stranica sa slikom i osobnim podacima) i stranice indexa na kojima se vidi koji semestar je trenutno upisan. Isto tako trebaju nam dostaviti potvrdu od Kineziološkog fakulteta (Visoke ili Više škole- Veleučilišta) i Tečaja HOO-a, od ostalih fakulteta potvrda nije važeća. Napominjemo da su treneri dužni redovito se školovati i završiti trenersko školovanje u slijedećim rokovima: Kineziološki fakultet (10 semestara) u roku 7 godina, Visoka ( prije Viša) trenerska škola (5 ili 6 semestara) u roku 5 godina te Tečaj HOO ( 2 semestra) u roku 3 godine. Svake godine treneri su dužni na Središnji seminar donijeti potvrdu da se redovito školuju u suprotnome im licenca može biti ukinuta.
  • Uplatiti na žiro račun HRS-a: HR6823600001500046528 iznos za trenersku iskaznicu s obzirom u kojem rangu se natječe ekipa koju navedeni trener trenira i vodi:

– I HRL, I PREMIER HRL 660,00 KN
– II HRL 350,00 KN
– III HRL 220,00 KN
– Županijske lige 150,00 KN
– Mlađe dobne skupine 130,00 KN
– Mini rukomet 100,00 KN

Nakon izvršene uplate molimo vas da preslik uplate pošaljete sa ostalim dokumentima na e-mail lidija@hrs.hr. Bez izvršene uplate ne možemo vam napraviti novu trenersku iskaznicu.

  • Ukoliko su svi dokumenti važeči nova trenerska iskaznica će vam biti poslana PREPORUČENO na adresu kluba ili na adresu trenera (ovisno koja adresa je navedena u dopisu kluba). Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte Lidiju Bojić-Ćaćić na e-mail lidija@hrs.hr

Zahvaljujemo na suradnji,
Instruktorica HRS-a
mr.sc. Lidija Bojić-Ćaćić