Trenutno pregledavate Upis pristupnika na preddiplomske stručne studije Kineziološkog fakulteta u Zagrebu u ak. 2018./19. godini

Upis pristupnika na preddiplomske stručne studije Kineziološkog fakulteta u Zagrebu u ak. 2018./19. godini

  • Kategorija objave:Novosti / Upisi

 Poštovani,
u privitku Vam dostavljamo sve potrebne informacije za upis pristupnika na preddiplomske stručne studije Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Studijskog centra za izobrazbu trenera, u ak. 2018./19. godinu. Sukladno tome ljubazno Vas molimo, da ih izvjesite javno u okviru svog saveza te da ove informacije objavite na svojim internetskim stranicama i proslijedite ih svim svojim savezima, udrugama trenera, klubovima, trenerima osobno (koji nemaju odgovarajuću razinu stručne spreme ili osposobljenosti), te sportašima i svim onim zainteresiranima za školovanje za trenere, sa zamolbom da ih izvjese javno (oglasne ploče i sl.).  Kao i do sada, studij će se izvoditi kao izvanredni i redoviti preddiplomski stručni studij Izobrazbe trenera na koji će se kandidati moći upisati na sljedeće studijske smjerove:

– za izvanredni studij: FITNES, KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA, SPORTSKA REKREACIJA I RAZNI SPORTOVI (Akrobatski Rock and Roll, Atletika, Badminton, Bejzbol, Biciklizam, Biljar, Boks, Dizanje utega, Hokej na travi, Hrvanje, Jedrenje, Jedrenje na daski, Judo, Kajakaštvo, Karate, Kickboxing, Klizanje, Konjički sport, Košarka, Kuglanje, Mačevanje, Nogomet, Odbojka, Pikado, Ples, Plivanje, Ritmička gimnastika, Rukomet, Skijanje, Sportska gimnastika, Stolni tenis, Streličarstvo, Streljaštvo, Taekwondo, Tenis, Triatlon, Vaterpolo i Veslanje). 

– za redoviti studij: FITNES, KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA.

Važno.
Ove godine, prijave se podnose na sljedeći način:
I. REDOVITI PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ
– uvjet je završena srednja škola u četverogodišnjem trajanju te položena državna matura (OSIM ZA KANDIDATE KOJI SU ZAVRŠILI SREDNJU ŠKOLU ŠKOLSKE 2008./09. GODINE I RANIJE, S TIM DA PO KRITERIJU DRŽAVNE MATURE NA RANG LISTI PRIORITETA ZA UPIS NE OSTVARUJU NIKAKVE BODOVE ). 
 pristupnici moraju izvršiti prijavu elektroničkim putem preko Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVu) koji se nalazi pri Središnjem prijavnom uredu Agencije za znanost i visoko obrazovanje na adresi www.postani-student.hr.  
– PRIJAVU U NISpVu IZVRŠAVAJU I ONI KANDIDATI KOJI NISU POLAGALI DRŽAVNU MATURU 
-pristupnici koji se nisu prijavili preko NISpVu sustava NEĆE MOĆI pristupiti razredbenom postupku u navedenom roku  
II. IZVANREDNI PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ
– uvjet je završena srednja škola u četverogodišnjem trajanju te položena državna matura (OSIM ZA KANDIDATE KOJI SU ZAVRŠILI SREDNJU ŠKOLU ŠKOLSKE 2008./09. GODINE I RANIJE, S TIM DA PO KRITERIJU DRŽAVNE MATURE NA RANG LISTI PRIORITETA ZA UPIS NE OSTVARUJU NIKAKVE BODOVE ) 
– pristupnici moraju izvršiti prijavu elektroničkim putem preko Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVu) koji se nalazi pri Središnjem prijavnom uredu Agencije za znanost i visoko obrazovanje na adresi www.postani-student.hr. 
– PRIJAVU U NISpVu IZVRŠAVAJU I ONI KANDIDATI KOJI NISU POLAGALI DRŽAVNU MATURU  

Osim prijave za upis na studij, koji pristupnici izravno unose u NISpVU, pristupnici su također dužni predati prijavu za razredbeni ispit (dodatna provjera motoričkih sposobnosti i specifičnih motoričkih znanja). Prijava za razredbeni ispit predaje se osobno od 4.6. do 8.6.2018. godine u vremenu od 10-13 sati u Studentsku službu Kineziološkog fakulteta, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15 ili se u istom roku šalje poštom preporučeno na gornju adresu (s naznakom Studijski centar za izobrazbu trenera), na propisanom obrascu koji se preuzima s internetske stranice KIF- a OVDJE.

Prijave za upis na studij u eventualnom rujanskom roku za nepopunjena upisna mjesta na svim studijskim smjerovima i usmjerenjima primat će se od 3. – 7. 9. 2018. godine. 
Svi pristupnici, osim kategoriziranih sportaša (od I.-VI. kategorije za izvanredni studij) koji upisuju sport iz kojeg imaju kategorizaciju, prijavljeni na natječaj za upis na studij na bilo koji od studijskih usmjerenja podliježu provjeri specifičnih motoričkih znanja i/ili motoričkih sposobnosti.  Kategorizirani sportaši koji imaju pravo na izravni upis TAKOĐER SU DUŽNI SUDJELOVATI na razredbenom postupku zbog provjere znanja plivanja i utvrđivanja zdravstvenog statusa.  

RAZREDBENI ISPIT ODRŽAT ĆE SE U SRIJEDU, 4. SRPNJA 2018. GODINE S POČETKOM U 08:00 SATI NA KINEZIOLOŠKOM FAKULTETU U ZAGREBU, HORVAĆANSKI ZAVOJ 15.  
Razredbeni ispit u eventualnom rujanskom roku održat će se u srijedu, 12.9.2018. godine s početkom u 8.00 sati. Potpune informacije možete pročitati u natječajima koji se nalaze u privitku i na internetskim stranicama KIF-a OVDJE.

Svi potrebni obrasci za prijavu (Obrazac prijave za razredbeni ispit, Obrazac potvrde o zdravstvenoj sposobnosti i Obrazac izjave), a studenti ih mogu preuzeti i sa internetske stranice KIF-a. U slučaju potrebe za dopunskim informacijama možete se obratiti tajnici predstojnika SCIT-a, Ivani Degirmendžić na broj telefona 01/36 58 623 ili putem elektroničke pošte: scit@kif.hr te u Studentsku službu Kineziološkog fakulteta na broj telefona 01/36 58 625 ili putem elektroničke pošte: referada@kif.hr .

S poštovanjem, srdačan pozdrav.

Više informacija u dolje postavljenim dokumentima:

Dopis Natječaj 2018-19
Dopis Natječaj 2018-19
dopis-natjecaj-2018-19.pdf
Pregledaj objavu
238.6 KiB
624 Downloads
Detalji...
Natječaj -IZOBRAZBA TRENERA, Izvanredni Studij 2018 -2019
Natječaj -IZOBRAZBA TRENERA, Izvanredni Studij 2018 -2019
Natjecaj-IZOBRAZBA-TRENERA-izvanredni-studij-2018.-2019.pdf
Pregledaj objavu
188.1 KiB
702 Downloads
Detalji...
Natječaj -IZOBRAZBA TRENERA, Redoviti Studij 2018 -2019
Natječaj -IZOBRAZBA TRENERA, Redoviti Studij 2018 -2019
Natjecaj-IZOBRAZBA-TRENERA-redoviti-studij-2018.-2019.pdf
Pregledaj objavu
196.6 KiB
618 Downloads
Detalji...
OBRASCI ZA PRIJAVU - Izobrazba Trenera, Izvanredni Studij
OBRASCI ZA PRIJAVU - Izobrazba Trenera, Izvanredni Studij
OBRASCI-ZA-PRIJAVU-Izobrazba-trenera-izvanredni-studij_2.pdf
Pregledaj objavu
414.2 KiB
686 Downloads
Detalji...
OBRASCI ZA PRIJAVU - Izobrazba Trenera, Redoviti Studij
OBRASCI ZA PRIJAVU - Izobrazba Trenera, Redoviti Studij
OBRASCI-ZA-PRIJAVU-Izobrazba-trenera-redoviti-studij_2.pdf
Pregledaj objavu
396.4 KiB
712 Downloads
Detalji...
SAŽETAK-upute Za  Prijavu - IZOBRAZBA TRENERA (kandidati Koji Su Polagali Državnu Maturu)
SAŽETAK-upute Za Prijavu - IZOBRAZBA TRENERA (kandidati Koji Su Polagali Državnu Maturu)
SAZETAK-upute-za-prijavu-IZOBRAZBA-TRENERA-kandidati-koji-su-polagali-drzavnu-maturu.pdf
Pregledaj objavu
134.7 KiB
650 Downloads
Detalji...
SAŽETAK-upute Za  Prijavu - IZOBRAZBA TRENERA (kandidati Koji Su Srednju školu Završili Prije 2009 -10 )
SAŽETAK-upute Za Prijavu - IZOBRAZBA TRENERA (kandidati Koji Su Srednju školu Završili Prije 2009 -10 )
SAZETAK-upute-za-prijavu-IZOBRAZBA-TRENERA-kandidati-koji-su-srednju-skolu-zavrsili-prije-2009.-10..pdf
Pregledaj objavu
143.2 KiB
630 Downloads
Detalji...