Featured Video Play Icon

Youtube kanal Udruge trenera Hrvatskog rukometnog saveza

  • Kategorija objave:Novosti

Poštovani treneri,

Udruga trenera HRS-a već dugi niz godina pokušava svojim članovima ponuditi najbolju moguću podršku u njihovom radu i stručnom usavršavanju. Budućnost rukometa je u školovanim i educiranim trenerima koji prate europske i svjetske trendove u rukometu te smo jedna od rijetkih Udruga trenera u Europi koja sve svoje sadržaje besplatno dijeli sa trenerima željnim znanja. 

Sukladno tome u posljednja 3 mjeseca obnovili smo našu službenu web stranicu uhrt.hr sa svim potrebnim informacijama te smo u izborniku pod „Video seminari“ omogućili uvid u sve seminare Udruge trenera koji su snimani do sada. 


Naime, kreirali smo youtube kanal na adresi https://www.youtube.com/channel/UCv7LWcCUkr5tLQE3GkjCV3Q
gdje su smješteni svi seminari snimani od 2009. do 2018. godine. Ukupno 245 video predavanja sa seminara među kojima je i zadnji iz Poreča 2018. godine gdje se nalaze i seminari koji su bili prezentirani za učesnike Master tečaja koji se održao u Hrvatskoj. Moramo istaknuti vrhunske domaće predavače te predavače EHF-a i IHF-a na našim seminarima koji već godinama prenose svoja znanja na ostale trenere. 


Video materijale sa seminara možete pregledavati na svim elektronskim uređajima koji sadrže internetski preglednik ili aplikaciju za youtube kanal, pa ukoliko posjedujete SMART TV tada bez problema možete pregledavati sve video zapise na vašem televizoru. Nadamo se da ćete koristiti nove mogućnost vašeg informiranje te ne zaboravite kliknutu na „Subscribe“ kako bi dobivali sve informacije sa našeg kanala.

Vaša Udruga trenera HRS-a