Trenutno pregledavate 44. Središnji seminar trenera HRS- a održati će se od 4. do 6. rujna 2020. u Zadru

44. Središnji seminar trenera HRS- a održati će se od 4. do 6. rujna 2020. u Zadru

Poštovani,

želimo informirati sve trenerice i trenere članove Udruge trenera HRS-a da će se 44. Središnji seminar trenera HRS- a održati 04.-06.09.2020. u Zadru tijekom Final 4 SEHA-GAZPROM lige.

Obzirom na iznimno tešku financijsku situaciju u kojoj se nalaze treneri u klubovima, Hrvatski rukometni savez je donio odluke da se za natjecateljsku sezonu 2020./2021. ne plaćaju licence i kotizacija za trenere koji će sudjelovati na Seminaru u Zadru.

Obrazloženje odluka:

1. Hrvatski rukometni savez će svim trenerima- članovima Udruge trenera koji će prisustvovati svim predavanjima na Seminaru osigurati besplatne licence za natjecateljsku sezonu 2020./2021. Sukladno tome svi treneri će dobiti licencu za Premier ligu te će na osnovu toga moći voditi ekipe u svim ligama i rangovima natjecanja HRS-a.

2. Sve troškove organizacije Seminara u Zadru snositi će HRS te klubovi i treneri ne plaćaju kotizaciju za Seminar kao prijašnjih godina. Svi treneri će dobiti i prigodne poklone od HRS-a. Predviđeno je da svi treneri ostvare mogućnost gledanja utakmica Final 4 SEHA – Gazprom lige, ukoliko će to u tom trenutku biti provedivo.

Napominjemo da je obavezan dolazak na Seminar te prisustvovanje na svim predavanjima bez obzira na godine ili status trenera. Sva predavanja organizirati će se u SD Krešimir Ćosić u Zadru te je planirano da ista budu teoretska. Predavanja će započeti u petak 04.09.2020. u prijepodnevnim satima, a završiti u nedjelju 06.09.2020. u ranim poslijepodnevnim satima.

Hrvatski rukometni savez će poštovati sve preporuke i mjere HZJZ u svezi COVID-19 te ćemo o svemu na vrijeme informirati trenere tako da će Seminar biti organiziran sukladno epidemiološkim preporukama imajuću u vidu zdravlje i sigurnost svih sudionika.

Svi treneri koji su zainteresirani da koriste smještaj u organizaciji HRS-a u Zadru molimo da ispunite anketni listić u prilogu, najkasnije do 30.07.2020. tako da možemo definirati točan broj trenera. Nakon toga ćemo vam poslati sve informacije u svezi smještaja.

Ostale informacije u svezi satnice predavanja, tema, predavača te same organizacije Seminara poslati ćemo direktno na klubove najkasnije za 14 dana prije početka Seminara. Sve će biti objavljeno na web stranicama HRS-a, Udruge trenera te na službenim društvenim mrežama HRS-a.

Veselimo se ponovnom viđenju.

Preuzmite dokument:

HRS Anketni List Za Smještaj Seminar 2020
HRS Anketni List Za Smještaj Seminar 2020
HRS-Anketni-list-za-smjestaj-Seminar-2020-1.docx
341.2 KiB
535 Downloads
Detalji…