Trenutno pregledavate Nova stručna knjiga rukometnog eksperta i vrhunskog trenera  Dragana Đukića “3:2:1 – POVRATAK KORENIMA”
Dragan Djukic during the EHF EURO Croatia 2018 - Preliminary round - Group C - Germany vs Montenegro in Arena Zagreb, Zagreb, Croatia, 13.1.2018, Mandatory Credit © HRS / Nebojsa Tejic

Nova stručna knjiga rukometnog eksperta i vrhunskog trenera Dragana Đukića “3:2:1 – POVRATAK KORENIMA”

  • Kategorija objave:Novosti

Rukomet je u stalnom deficitu sa stručnom literaturom i  nedovoljno je autora koji se bave suštinom same igre. Stoga je  svaki pokušaj  da se nešto na tom polju promijeni vrijedan pažnje.

Prezentiramo vam  knjigu „3:2:1 – povratak korenima“ u kojoj njen autor, Dragan Đukić, trener sa dugogodišnjim stažem rada u velikim klubovima i nacionalnim selekcijama, na jedan razumljiv način prati razvoj ove obrane od njenog nastanka do primjene u današnjem rukometu. 

Od uvodnih napomena čovjeka koji je je sa selekcijom Jugoslavije proslavio ovu zonsku formaciju, legendarnog trenera Vladimira Štencla, preko teoretskih postavki same obrane, do razrada i rješenja te malog praktikuma za primjenu, autor nas u 110 stranica teksta vodi kroz sve njene „tajne“.

U svakom slučaju knjiga je izvrsna za sve trenere koji rade u rukometu te se žele stručno usavršavati. 

Cijena knjige u protuvrijednosti od 10,00 Eura (76,00 kn) može se u pretprodaji naručiti pouzećem na e-mail : 321handballbook@gmail.com

Promocija knjige uz eminentne goste i razgovor o situaciji u rukometu trebala bi se održati online, putem Zoom aplikacije 26. srpnja 2020. u 20:00 sati.  

Prijave za on line promociju su na e-mail komnenicakim@gmail.com