Trenutno pregledavate 45. Seminar trenera: Ana Križanac

45. Seminar trenera: Ana Križanac

Bivša rukometašica, a danas uspješna trenerica mlađih dobnih skupina u RK Cetina te trenerica vratarki u hrvatskoj ženskoj juniorskoj reprezentaciji. Riječ je o Ani Križanac, jedinoj predavačici na 45. Seminaru trenera u Poreču. Njezino predavanje pod nazivom Obrana udaraca s pozicija kružnih napadača zatvorit će ovogodišnji Seminar trenera u nedjelju, 15. svibnja 2022. godine u 12:45 sati.

Ana Križanac iza sebe ima uspješnu vratarsku karijeru u dvoranskom, ali i u rukometu na pijesku. Igrala je u Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, Španjolskoj i Bosni i Hercegovini. Godinama je brusila svoj talent i stjecala znanje koje joj danas iznimno pomaže u trenerskim vodama i koje prenosi budućim naraštajima hrvatskih rukometašica.

S obzirom da je i sama prošla sve mlađe selekcije hrvatske reprezentacije, nema sumnje da je danas, kao dio stručnog stožera ženske juniorske reprezentacije, iznimno vrijedno i njezino igračko iskustvo u hrvatskom dresu, kao i ljubav te strast prema ovom sportu što redovito prenosi mladim igračicama. Upravo zbog toga, ne propustite vrhunac Seminara trenera i zadnje predavanje Ane Križanac, dok je ostatak predavanja dostupan na dolje navedenim poveznicama.

Raspored predavanja je dostupan ovdje: 

Livestream predavanja biti će dostupan ovdje: 

Preneseno s www.hrs.hr.