Trenutno pregledavate 45. Seminar trenera: Tino Pavić & Nikola Foretić

45. Seminar trenera: Tino Pavić & Nikola Foretić

Jedno od četiri predavanja završnog dana 45. Seminara trenera, u nedjelju 15. svibnja u 11:15 sati održat će istaknuti gosti od kojih je jedan već bio na pozornici u Poreču. Njihova imena su Tino Pavić i Nikola Foretić, a izlaganje će biti na temu Napadačka kretanja – grupne metodičke vježbe za mlađe dobne kategorije. 

Tino Pavić mladi je hrvatski trener koji je karijeru započeo već s 18. godina. Završio je magisterij na Kineziološkom fakultetu Splitu gdje danas radi kao asistent. U skromnom trenerskom iskustvom, ali i s velikim potencijalom, Pavić je dosad bio voditelj nekoliko Škola rukometa, trener seniorskih ekipa kao i jedan od regionalnih koordinatora HRS – a za regiju Jug. Također, u biografiji ima i iskustvo rada u dobro poznatom Kampu HRS – a.

S druge strane, Nikola Foretić docent je na Kineziološkom fakultetu u Splitu, autor brojnih publikacija, od znanstvenih i stručnih edicija do znanstvenih i stručnih radova. U svojoj zapaženoj trenerskoj karijeri, ovaj rođeni Splićanin uz domaće iskustvo (bio je trener Splita i Krilnika), ima i nastupe na međunarodnoj rukometnoj sceni. Radio je u reprezentacijama Saudijske Arabije i Katara te u nekim katarskim klubovima. U svojoj znanstvenoj biografiji, ima i godine iskustva kao profesor na različitim sportskim kolegijima Kineziološkog fakulteta u Splitu. Već je sudjelovao kao predavač i na Seminaru trenera. Stoga, ne sumnjamo da će predavanje Nikole Foretića i Tina Pavića biti pun pogodak.

Ukoliko već niste, raspored, sve teme i predavače 45. Seminara trenera pogledajte na doljnjim poveznicama.

Raspored predavanja je dostupan ovdje: 

Livestream predavanja biti će dostupan ovdje: 

Preneseno s www.hrs.hr.