Trenutno pregledavate 47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Dragan Djukić

47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Dragan Djukić

Priznati trener s EHF Master Coach licencom i više od 30 godina međunarodnog iskustva, doprinijet će 47. Središnjem seminaru trenera HRS – a u Poreču. Dragan Djukić zaključit će Seminar u nedjelju, 19. svibnja od 11:30h do 12:45h sa zanimljivom temom: Razvoj kratkog napada u rukometu.

U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri, Djukić je imao jedinstvenu priliku raditi s nekima od najboljih europskih klubova: “CSM“ Bucharest (ROU), “VARDAR” Skopje (MKD), “PICK” Szeged (HUN), “RED STAR” Belgrade (SRB), “METALOPLASTIKA” Sabac (SRB),… Uz klubove, tu su i reprezentacije Makedonije, Švicarske, Velike Britanije, Izraela i Crne Gore. Trenutno je pak, trener MOL Grundfos Tatabanye, mađarskog kluba čiji dres nosi i hrvatski reprezentativac Mateo Maraš.

Uz zavidno trenersko iskustvo, Dragan Djukić je i lektor EHF – a & IHF – a te redoviti predavač i seminarist na brojnim rukometnim predavanjima, panelima i slično. Osnivač je i organizator međunarodnog projekta “Handball 4All“, jedinstvenog i hvalevrijednog projekta individualnog rukometnog obrazovanja za mlade igrače i trenere iz cijeloga svijeta, a održava se u Srbiji od 2010. godine. Vrijedi istaknuti da je 2020. godine objavio i knjigu pod nazivom: “3:2:1 – Back to basics”, s jedinstvenim načinima učenja ovog obrambenog sistema.

Pridružite nam se uživo ili putem livestreama na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.