Trenutno pregledavate Boris Dvoršek i SSV Bozen Handball osvajači su kupa Italije

Boris Dvoršek i SSV Bozen Handball osvajači su kupa Italije

  • Kategorija objave:Novosti

Boris Dvorsek i SSV Bozen Handball osvajači su kupa Italije. U tri dana odigrane su tri utakmice, u četvrtfinalu sa Brixenom (27:19), polufinale Conversano (34:29) i u finalu savladan je Pressano (28:21).

“Pressano je prošlogodišnji osvajač kupa.  Igrali smo odlično sve tri utakmice i apsolutno zasluzeno smo osvojili Kup Italije. Pogotovo smo drugu i treću utakmicu odigrali na vrlo visokom nivou. Imali smo jaku mentalnu i fizičku snagu jer nije lako igrati tri zahtijevne utakmice u tri dana. Taktički smo bili odlični, puno smo rada uložili u ovaj trofej. Za nas je to sjajan rezultat  jer je Bozen, zadnji put kup  osvojio prije 4 godine, a zadnje tri je gubio u finalu. Ističem da su igrači uložili puno truda,  ali najbitnija je glava i tu smo bili vrlo jaki.” – izjavio je iskusni hrvatski stručnjak, Boris Dvoršek.

Boris Dvoršek dugogodišnji je istaknuti član Udruge trenera Hrvatskog rukometnog saveza, predavač na našim seminarima i donedavni član upravnog odbora te mu upućujemo čestitke za postignuti uspjeh.

“Takticki smo bili odlični, puno smo rada uložili u ovaj trofej.”

Boris Dvoršek