Trenutno pregledavate Europska rukometna federacija i Hrvatski rukometni savez pomažu razvoj mini rukometa u osnovnim školama

Europska rukometna federacija i Hrvatski rukometni savez pomažu razvoj mini rukometa u osnovnim školama

  • Kategorija objave:Novosti

Europska rukometna federacija (EHF) i HRS pokrenuli su i drugi projekt iz EHF MASTER PLANA u kojemu je osnovni cilj promocija i razvoj mini rukometa u osnovnim školama.
Iznimno je važno da se svi predškolci koji započinju sa upoznavanjem rukometa u dječjim vrtićima u projektu Vrtko, svoje iskustvo treniranja rukometa nastave i dalje u osnovnim školama, od prvog razreda osnovne škole.

Sukladno navedenome cilj EHF i HRS je pomoći rukometnim klubovima registriranima pri HRS-u, koji nemaju osnovnu opremu za razvoj mini rukometa da im se donira jedan par „Easy Play“ montažnih i prenosivih mini rukometnih golova i mini rukometne lopte. Donacijom će biti obuhvaćeno 20 osnovnih škola u Republici Hrvatskoj.
Prednost u dobivanju ove donacije imati će svi oni klubovi koji sudjeluju u projektu rukometa u vrtićima-Vrtko, a nemaju potrebnu opremu za organiziranje treninga mini rukometa u osnovnim školama, prije svega za prvi do četvrti razred osnovne škole kao i svi rukometni klubovi iz manje razvijenih rukometnih sredina.
Za projekt „MINI RUKOMET U OSNOVNIM ŠKOLAMA“ mogu se prijaviti isključivo i samo rukometni klubovi i rukometne akademije, registrirane pri HRS, koje nam trebaju poslati:

1. Ispunjenu prijavnicu koja se nalazi u prilogu ovog dokumenta
2. Pismo podrške projektu „MINI RUKOMET U OSNOVNIM ŠKOLAMA“ od ravnatelja/ravnateljice osnovne škola uz obrazloženje zašto navedenoj osnovnoj školi treba donacija te koliko će se djece 1-4 razreda uključiti u treniranje i igranje mini rukometa

Molimo da nam sve gore navedene dokumente pošaljete najkasnije do 23.02.2024. na e-mail masterprojekt@hrs.hr
Ukoliko niste dobili potvrdu primitka dokumentacije od strane voditeljice projekta u roku 48 sati, molim da provjerite da li je dokumentacija dostavljena na ispravnu e-mail adresu.

Nakon što HRS zaprimi svu dokumentaciju od klubova i osnovnih škola, izabrati će se klubovi i osnovne škole koje će dobiti donaciju od EHF i HRS-a. Napominjemo da svi podatci u prijavnici i dokumentaciji trebaju biti transparentni jer će se svako manipuliranje sa podatcima ili neistinitim informacijama, klub isključiti iz daljnjeg procesa i mogućnosti dobivanja donacije od EHF-HRS.

Srdačan pozdrav,

Voditeljica projekta: dr.sc. Lidija Bojić-Ćaćić

Glavni tajnik HRS – a: Damir Poljak, dipl. iur

Preuzmite dokumente:

OBRAZAC ZA PRIJAVU Mini Rukomet 2024
OBRAZAC ZA PRIJAVU Mini Rukomet 2024
OBRAZAC-ZA-PRIJAVU-mini-rukomet-2024.docx
198.1 KiB
30 Downloads
Detalji…

PRIJAVA KLUBOVA ZA PROJEKT MINI RUKOMET U OSNOVNIM ŠKOLAMA
PRIJAVA KLUBOVA ZA PROJEKT MINI RUKOMET U OSNOVNIM ŠKOLAMA
PRIJAVA-KLUBOVA-ZA-PROJEKT-MINI-RUKOMET-U-OSNOVNIM-SKOLAMA.pdf
219.8 KiB
42 Downloads
Detalji…