Trenutno pregledavate HRS dodjeljuje priznanja za najuspješnije trenere u 2022. godini

HRS dodjeljuje priznanja za najuspješnije trenere u 2022. godini

  • Kategorija objave:Novosti

Poštovane trenerice i treneri,

HRS već duži niz godina dodjeljuje priznanja svojim vrijednim, zaslužnim i uspješnim članovima.
Priznanja se dodjeljuju u dvije kategorije:

  • za uspješne sportske rezultate u 2022. godini, kriterij vrhunski sportski rezultat sa klubom ili reprezentacijom. Kandidati prijedlog za nominaciju ne mogu podnijeti osobno vec ih moze nominirati: klub, županijski savez, sportska zajednica ili slično.
  • za dugogodišnji uspješan rad u rukometu, kriteriji: kandidati ne smiju biti mladi od 65 godina. Prijedlog za nominaciju ne mogu podnijeti osobno vec to za njih treba napraviti klub, sportska zajednica, županijski savez ili slično te trebaju dobiti pisane preporuke od barem troje trenera.

Uz pisane prijedloge te obrazloženja potrebno je poslati životopis navedenog trenera ili trenerice sa svim rukometnim uspjesima i dostignućima.
Obzirom da imamo oko 600 članova koji redovito potvrđuju svoju licencu zamolili bi sve županijske saveze, klubove te sve vas koji radite na terenu da nam najkasnije do 15. 4. 2023. na e-mail d.bojic@hrs.hr pošaljete prijedloge za trenere ili trenerice za koje smatrate da bi trebali dobiti nagradu za 2022. godinu. Priznanja će se dodijeliti tijekom 46. Središnjeg seminara za trenere HRS – a od 26. do 28. 5. 2023. u Poreču.

HRS će razmatrati samo kompletnu dokumentaciju svakog kandidata.

Srdačan pozdrav,

Glavni tajnik HRS – a

Damir Poljak, dipl. iur

Preuzmite originalni dokument,

Priznanja Za Najuspješnije Trenere U 2022
Priznanja Za Najuspješnije Trenere U 2022
Priznanja-za-najuspjesnije-trenere-u-2022.pdf
107.8 KiB
202 Downloads
Detalji…