Kineziološki Fakultet Sveučilišta u Splitu

Kineziološki Fakultet Sveučilišta u Splitu

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da na Kineziološkom Fakultetu Sveučilišta u Splitu započinje upis 4. generacije studenata na Izvanredni stručni studij kineziologije za izobrazbu trenera i kineziterapeuta (prediplomski i specijalistički diplomski stručni studij).

Prijave za ljetni upisni rok započinju 09. lipnja do 10. srpnja 2014.,  a natječaj možete vidjeti na linku.  Prilikom upisa kandidat se opredjeljuje za kombinirani (klasični+e-learning) ili  model  studiranja na daljinu („online“).

Kandidati se prema svojim interesima opredjeljuju za specijalnost Kondicijska pripreme, Fitnesa i rekreacije, Kineziterapije ili pojedinog sporta (košarka, nogomet, odbojka, rukomet, vaterpolo, atletika, jedrenje, taekwondo, karate, judo, hrvanje, plesovi, plivanje, ritmička i sportska gimnastika, ragbi, tenis, veslanje, stolni tenis, sportsko penjanje, snowboard, koturaljkanje, badminton, mačevanje, biciklizam, ….. itd. ).

Ovaj „revolucionarni“ program omogućuje školovanje jednog kandidata u  pojedinom sportu u vremenu koje odgovara samome kandidatu, a  moguć je prelazak ili nastavak školovanja  sa ostalih kompaktibilnih studija kineziologije u zemlji i inozemstvu.

Planirani početak studija (prediplomski u trajanju od 6 semestara, a diplomski specijalistički 4 semestra) je 11.10.2014. godine. Cijena školovanja po semestru iznosi 5.400,00 kn (moguće i plaćanje u tri obroka), a istu u ime studenta mogu podmiriti i jedinice lokalne samouprave,  klubovi, nacionalni sportski savezi i druge pravne osobe.

Detalje o studiju i podrobnije informacije možete dobiti na našim službenim web stranicama http://strucni.kifst.hr/ na e-mail studentske službe: studentska.sluzba@kifst.hr  ili strucni.studij@kifst.hr  ili na brojeve telefona 021/302-444.

    Molimo Vas da informaciju  proslijedite svim osobama/klubovima/centrima za koje mislite da su zainteresirane za ovakav vid stručnog usavršavanja.

Srdačan pozdrav,

admin

Hrvatski rukometni savez