Trenutno pregledavate Središnji Seminar za trenere HRS-a  16.-18.05.2014

Središnji Seminar za trenere HRS-a 16.-18.05.2014

Poštovane kolegice i kolege treneri,

 XXXVIII Središnji seminar za rukometne trenere Hrvatske organizira Udruga trenera

HRS-a u suradnji sa Hrvatskim olimpijskim odborom u terminu

od 16.05.  do  18.05.2014.  u Umagu   

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Upravni odbor HRS-a i Udruge trenera jednoglasno su odlučili da se seminar održi u Umagu tijekom Festivala rukometa. Istovremeno će se tijekom Festivala rukometa u Umagu održati Završnica 1. HKRL za mladiće, Završnica 1. HKRL  za  djevojke (12.-15.05.2014.), Seminar za suce i nadzornike. U Umagu će se održati Finalni turnir Kupa Hrvatske za muškarce i žene. Predavanja će se održavati u SD OŠ „Marija i Lina“, a smještaj je organiziran u nekoliko smještajnih jedinica.

 U suradnji sa Europskom rukometnom federacijom (EHF) Seminar HRS-a ulazi u europski sustav seminara za edukaciju trenera te očekujemo i znatni broj inozemnih sudionika.

Predavači su i ove godine eminentni stručnjaci iz područja kinezioloških znanosti i sporta: Ivica Obrvan, Marko Šibila (Slovenija-Lektor EHF), Zdravko Zovko, Luka Panza i Bojana Jeličić.

Sve vježbe na predavanjima demonstrirati će MUŠKA KADETSKA REPREZENTACIJA  HRVATSKE.

 

TRAJANJE SEMINARA

 

Seminar počinje  16.05.2014. (petak) u 09:45 sati u novoj SD OŠ Marija i Lina, a završava  18.05.2014. (nedjelja)  u 13,10 sati. HRS će organizirati besplatni autobusni prijevoz trenerima na relaciji Sol Aurora-dvorana-Sol Aurora te besplatni ulaz na sve utakmice tijekom Festivala rukometa.

Program seminara ćemo vam poslati 15 dana prije početka seminara ili ćete ga moći naći na web stranici HRS-a  www.uhrt.hr.  Svi treneri koji posjeduju trenersku iskaznicu i rade u rukometu dužni su prisustvovati Središnjem seminaru jer u suprotnome neće moći produžiti licencu za 2014/15.