Trenutno pregledavate 47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Nenad Zvonarek

47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Nenad Zvonarek

Četvrto predavanje na 47. Seminaru trenera, ujedno i zaključno predavanje prvog dana, održat će Nenad Zvonarek na temu: Razvoj igre s elementima grupne taktike napada – odvlačenjem i križanjem.

Nenad Zvonarek je profesor tjelesne i zdravstvene kulture zaposlen na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Stručni je voditelj i predavač na Sportskom učilištu u Zagrebu gdje mu je glavni zadatak školovanje rukometnih trenera. Autor je i koautor tri knjige i 40-ak stručnih radova na temu rukometa.

U svojoj dugogodišnjoj trenerskoj karijeri, Zvonarek je trenirao muške rukometne ekipe u Bologni i Brixenu, hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju, žensku rukometnu studentsku reprezentaciju, mušku rukometnu reprezentaciju Kine te reprezentaciju Jiangsu provincije. Ostvario je značajne rezultate na europskim i svjetskim prvenstvima. U Kini je 12 puta sa svojim timom osvojio naslov prvaka Kine, a na Nacionalnim igrama Narodne Republike Kine koje su poznate i kao kineske Olimpijske igre je četiri puta zaredom osvojio prvo mjesto.

Nenad je počasni građanin grada Suzhoua i dobio je počasnu nagradu Prijateljstva Jiangsu provincije NR Kine. Kao svoj najveći uspjeh ističe što je otac četiri kćeri.

Pridružite nam se uživo ili putem livestreama na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.