Trenutno pregledavate Seminar: Funkcionalni trening brzine i agilnosti

Seminar: Funkcionalni trening brzine i agilnosti

Seminar: Funkcionalni trening brzine i agilnosti

Znanje koje pokreće

Treneri, kineziolozi, studenti!
Sposobnost linearnog ubrzanja i brze promjene smjera kretanja od presudnog je značaja u velikom broju individualnih i ekipnih sportova. Osim treninga jakosti i snage, ključnu ulogu u razvoju ovih motoričkih kvaliteta ima specifičan trening brzine i agilnosti.

“Funkcionalni trening brzine i agilnosti” tema je slijedećeg seminara MM Akademije. U okviru ovog jedinstvenog seminara polaznici će naučiti znanstvene osnove i MM metodologiju poboljšanja sportaševe brzine sprinta i agilnosti. Poseban naglasak biti će usmjeren prema proučavanju pravilne tehnike starta i ubrzanja, zaustavljanja te brze promjene smjera kretanja.

Glavni predavač i osnivač MM Akademije, prof. dr. sc. Goran Marković, kroz teorijske osnove i praktičan rad prenijeti će polaznicima seminara nova primjenjiva znanja iz navedenih područja.

Seminar će detaljnije obuhvatiti slijedeće cjeline:

  • neuro-mehaničke i anatomske osnove brzine i agilnosti
  • mjerenje brzine i agilnosti
  • principi i metode treninga brzine i agilnosti
  • funkcionalna progresija vježbi te oblikovanje programa treninga brzine i agilnosti

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i podignite ljestvicu vlastitog znanja u području funkcionalnog treninga na ekspertnu razinu.

Certifikat
Polaznici će nakon svakog pojedinačnog seminara steći certifikat kao potvrdu o aktivnom sudjelovanju na teorijskom i praktičnom dijelu seminara iz područja funkcionalnog treninga ili funkcionalne rehabilitacije.

Diploma
Polaznici koji odslušaju sve seminare unutar određenog smjera mogu pristupiti polaganju teorijsko-praktičnog ispita koji obuhvaća gradivo sa svih seminara i tako steći diplomu „Specijalist MM funkcionalnog treninga” ili „Specijalist MM funkcionalne rehabilitacije”. Stečena diploma garancija je napredne razine znanja i praktičnih vještina u odabranom području, što u praksi znači i komparativnu prednost pred konkurencijom na tržištu.

Mjesto održavanja seminara:
Sportski i rehabilitacijski centar Motus Melior,
Hektorovićeva ulica 2 (u sklopu Grand centra) u Zagrebu.

Vrijeme održavanja seminara: 22. i 23. studenog od 9 do 17 sati.

MM Akademija vas nagrađuje promotivnim cijenama seminara u osnivačkoj godini. Broj polaznika je ograničen na 15 po seminaru. Rezervirajte svoje mjesto što prije!
Više informacija o seminaru i prijavama možete naći na stranici: http://www.motus-melior.hr/edukacija/seminari-i-radionice/  ili na broj telefona 01/5802-031.