Trenutno pregledavate Lidija Bojić-Ćaćić ponovno izabrana u izvršni odbor EHF-a

Lidija Bojić-Ćaćić ponovno izabrana u izvršni odbor EHF-a

Lidija Bojić-Ćaćić ponovno je izabrana za predsjednicu Odbora za ženski rukomet  te je potvrđena kao članica izvršnog odbora EHF-a.
Nakon izbora na kongresu EHF-a u Irskoj Odbor za ženski rukomet održao je svoj ​​prvi sastanak u uredu EHF-a u Beču u utorak, 14. i 15. listopada 2014. godine.

Nova lica u odboru za ženski rukomet su Nodjialem Myaro (FRA) i Erno Kelecsenyi (HUN) koji su se pridružili Lidiji Bojić-Ćaćić (CRO), Pirje Orasson (EST), Narcisa Lecusanu (ROU) i Marti Bon (SLO).

Na dnevnom redu bile su analize ključnih prekretnica u programskom odboru za ženski rukomet do danas i pitanjima vezanim uz natjecanja uključujući koncept za Challenge Trophy i planirano buduće spajanje ženskog EHF kupa i kupa pobjednika kupova.

Odbor je informiran o Brighton deklaraciji o ženama i sportu te su vođeni razgovori na tu temu, također se razgovaralo o trajnim projektima te oko uporabe nove veličine lopte (1.5) za ženski rukomet kao i istraživanjima planiranim za žene EHF EURO 2014. godine te EHF klupskim natjecanjima.
D.B.