Trenutno pregledavate Natječaj za upis pristupnika na stručne studije Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Natječaj za upis pristupnika na stručne studije Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

  • Kategorija objave:Novosti / Upisi

Poštovani,

 

u privitku Vam ponovno, kao podsjetnik, dostavljamo Natječaj za upis pristupnika na stručne studije Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u akad. 2012./13. godinu. Sukladno tome ljubazno Vas molimo, ukoliko niste, da ga proslijedite svim svojim savezima, udrugama trenera,  klubovima, trenerima osobno (koji nemaju odgovarajuću razinu stručne spreme ili osposobljenost), te sportašima i svim onima zainteresiranima za školovanje za trenere sa zamolbom da ga izvjese javno (na Internet stranice, oglasne ploče i sl.).

 

Skrećemo Vam pažnju da Stručni studij za izobrazbu trenera u trajanju od 3 godine ima veći broj studijskih usmjerenja za školovanje trenera:  FITNES, KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA, SPORTSKA REKREACIJA I RAZNI SPORTOVI (atletika, hrvanje, judo, košarka, nogomet, rukomet, tenis, hokej na travi, jedrenje, odbojka, plivanje, ritmička gimnastika, sportska gimnastika, skijanje, streljaštvo, streličarstvo, mačevanje, vaterpolo, veslanje, ronjenje, kajakaštvo, boks, karate, taekwondo, stolni tenis i za sve one sportove za koje se pojavi interes). Po završetku studija polaznici stječu stručne kompetencije i potrebne kvalifikacije za rad u fitnesu, kondicijskoj pripremi sportaša, sportskoj rekreaciji ili izabranom sportu, 180 ECTS bodova i stručni naziv STRUČNI PRVOSTUPNIK (BACCALAUREUS) TRENERSKE STRUKE  što se upisuje u radnu knjižicu.

 

Također Vam skrećemo pažnju na izmjene i dopune Zakona o sportu iz 2012. godine po kojima je prolongiran rok za stjecanje odgovarajuće stručne spreme za rad u sportu sa 2014. godine na 2017. godinu. S time su dobivene dodatne tri godine kako bi veliki broj trenutno neosposobljenih i neškolovanih trenera stigao do 2017. godine steći Zakonom propisane uvjete za rad i obavljanje stručnih poslova u sportu.

 

Prijave i sam razredbeni postupak za upis na navedeni studij ove godine počinju 01. listopada i traju do 20. listopada 2012. godine.

TAKOĐER NAPOMINJEMO DA OSIM TOG ROKA NEĆE BITI VIŠE ROKOVA ZA UPIS PRISTUPNIKA U OVU AKADEMSKU GODINU.

Datum razredbenog postupka je 27. listopada 2012. godine, ali  točno vrijeme početka te sve ostale informacije možete pogledati  na Internet stranicama SCIT-a ( www.scit.kif.hr ) ili dobiti putem telefona na broj 01/36 58 623.

Unaprijed hvala.

 

 

S poštovanjem, srdačan pozdrav,

 

prof.dr.sc. Hrvoje Sertić

predstojnik Studijskog centra za izobrazbu trenera

Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

DOPUNSKI NATJECAJ I OBAVIJESTI ZA UPIS-JESENSKI ROK
DOPUNSKI NATJECAJ I OBAVIJESTI ZA UPIS-JESENSKI ROK
DOPUNSKI NATJECAJ I OBAVIJESTI ZA UPIS-JESENSKI ROK.pdf
110.8 KiB
1181 Downloads
Detalji...

Letak SCIT0001
Letak SCIT0001
letak SCIT0001.pdf
3.9 MiB
1647 Downloads
Detalji...