Trenutno pregledavate Nadoplata trenerskih liceneci i sportska inspekcija

Nadoplata trenerskih liceneci i sportska inspekcija

Zamolila bi sve predstavnike klubova da kada nadoplaćuju  svojim trenerima licencu za viši rang natjecanja o istome obavijeste Udrugu trenera. Preslik uplate trebate OBAVEZNO POSLATI na e-mail lidija@hrs.hr tako da mogu u bazi podataka promijeniti rang natjecanja za navedenog trenera te vam poslati novu licencu i račun na klupsku adresu.

 

Isto tako bi obavijestila sve klubove, da je na terenu veliki broj sportskih inspektora koji su zamolili za suradnju  Udrugu trenera HRS-a te provjeravaju valjanost trenerske licence i nivo educiranosti trenera.

Svi klubovi bi trebali u svojoj bazi podataka-arhivi  imati preslike diploma/uvjerenja  svojih trenera o završenoj trenerskoj školi te da naravno svi treneri koji rade u klubu imaju valjane licence za sezonu 2013/2014.

 

Isto tako bi bilo dobro da imate popis licenciranih trenera za sezonu 2013/14 koji vam šaljem u prilogu. Molim provjerite da li su svi treneri koji rade u vašem klubu na njemu i da li imaju upisan valjani rang natjecanja. Inače ažurirani popis trenera uvijek možete pronaći na www uhrt.hr

 

Ukoliko trebate bilo kakvu pomoć slobodno me kontaktirajte na e-mail lidija@hrs.hr

 

Srdačan pozdrav,

 

mr.sc. Lidija Bojić-Ćaćić