Trenutno pregledavate Natječaj za upis na SPECIJALISTIČKI DIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ ZA IZOBRAZBU TRENERA

Natječaj za upis na SPECIJALISTIČKI DIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ ZA IZOBRAZBU TRENERA

  • Kategorija objave:Novosti / Upisi

Poštovani,

 ovim putem obavještavamo Vas da je Kineziološki fakultet u Zagrebu, prvi puta od 2008. godine, raspisao natječaj za upis pristupnika na Specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera. Prema novousvojenom nastavnom planu i programu studija u trajanju od dvije godine, završetkom studija stiče se 120 ECTS bodova (ukupno 300 ECTS bodova sa stručnim studijem) i stručni naziv STRUČNI SPECIJALIST TRENERSKE STRUKE.

Uvjete upisa možete pogledati u natječaju koji Vam dostavljamo u privitku ovog e-maila.

Sukladno tome ljubazno Vas molimo, da ih izvjesite javno te da ove informacije objavite na svojim internetskim stranicama te da ih  proslijedite svim svojim savezima, udrugama trenera,  klubovima, trenerima osobno te sportašima i svim onim zainteresiranima za dodatno školovanje sa zamolbom da ih izvjese javno (oglasne ploče i sl.).

U slučaju potrebe za dopunskim informacijama možete se obratiti meni na niže navedene kontakte te u Studentsku službu Kineziološkog fakulteta na broj telefona 01/36 58 625 ili putem elektroničke pošte: referada@kif.hr . Navedene službe će Vam biti na raspolaganju za davanje svih potrebnih informacija i rad sa strankama od 24. kolovoza 2015. godine zbog korištenja godišnjeg odmora u periodu od 03. – 24. kolovoza 2015. godine.

S poštovanjem, lijepi pozdrav,

Ivana Degirmendžić

Tajnica predstojnika Studijskog centra za izobrazbu trenera

Tel/fax: 01/ 36 58 623

E-mail: scit@kif.hr

Detaljne informacije preuzmite u dolje postavljenim dokumentima u PDF formatu

Natječaj za upis na Specijalistički SDSSIT 2015./16.

50 Odluka…uvjeti_upisa_na_dvogodisnji_SDSSIT, svibanj_2015.

PRIJAVA ZA UPIS – Izvanredni Specijalistički diplomski stručni studij