Trenutno pregledavate Otkazan središnji Kamp HRS-a za 2020. godinu

Otkazan središnji Kamp HRS-a za 2020. godinu

  • Kategorija objave:Novosti

Poštovani sudionici kampa,

Poštovani roditelji,

Hrvatski rukometni savez je do danas,  u suradnji sa partnerima u organizaciji kampa, tražio različita  rješenja da se Kamp HRS-a održi u Zadru od 20. 06. – 14. 07. 2020.

Obzirom da je pandemija Covid-19  prisutna u svim europskim državama  kao i  u svim dijelovima Hrvatske, konzultirali smo se sa stručnim osobama iz Zdravstvene komisije HRS-a koji su u kontaktu sa  HZJZ te vas  želimo obavijestiti da po prvi puta od 1993. godine moramo otkazati Središnji kamp HRS-a za 2020 godinu.

Svjesni smo da bi u hostelu Zadar kao i u sportskim dvoranama  imali kao i uvijek odlične uvijete, međutim obzirom na veliki broj djece u grupama koja spavaju u višekrevetnim sobama, dijele sanitarni čvor,  imaju obroke u isto vrijeme  i voze se zajedno sa  autobusom do sportske dvorane i nazad, nismo u mogućnosti stvoriti sanitarne uvjete koji bi osigurali maksimalnu zaštitu djece od virusa Covid 19. Zdravlje svakog djeteta je najvažnije.

Isto tako je i neizvjesno da li će u navedeno vrijeme biti dozvoljena putovanja, otvorene granice za dolazak djece iz inozemstva te da li će sam ulazak u sportske dvorane biti dozvoljen za velike grupe sportaša.

Do današnjeg dana imali smo ukupno prijavljenih 330 mladića i djevojaka iz Hrvatske te iz nekoliko europskih država i iznimno nam je žao što se ne možemo vidjeti i trenirati sa našim mladim rukometašicama i rukometašima u Zadru.

Središnji Kamp HRS-a je jedan od najznačajnijih projekta HRS-a jer bez naših mladih rukometašica i rukometaša ne možemo  graditi uspješnu  budućnost hrvatskog rukometa.  Stoga nam je i iznimno žao da ga moramo otkazati, ali imamo i odgovornost prema svima vama tako da na vrijeme možete planirati svoje ljetne aktivnosti.

U svezi povrata financijskih sredstava lijepo vas molimo da za sve uplate koje ste izvršili u svezi smještaja kontaktirate gđu. Anu Brčić iz Uniline na e-mail ana.brcic@uniline.hr s kojom ćete regulirati financijske odnose.

Ukoliko ste uplatili kotizaciju na račun  HRS-a onda vas molimo da nakon što ispunite obrazac Zahtjeva za povrat, (u prilogu odluke), isti pošaljete gđi Jasni Bubalo na e-mail j.bubalo@hrs.hr ili  gđi Silvi Šuster na e-mail s.suster@hrs.hr  te će uplaćena sredstva biti vraćena na vaš račun.

Obzirom na veliki broj uplata koje su izvršene od siječnja 2020. do danas,  najljepše vas molimo da imate strpljenja prilikom čekanja na povrat financijskih sredstava, posebno kod agencije Uniline koja osim sudionika kampa isplaćuje povrat i za sve aranžmane u sklopu agencije.

Želimo našim mladim rukometašicama i rukometašima što brži povratak na rukometne terene.

Hrvatski rukometni savez želi se zahvaliti svima vama na ukazanom povjerenju, vidimo se u Kampu HRS-a  2021. Čuvajte sebe i svoje najbliže.

Srdačan pozdrav,

Glavni tajnik
Hrvatskog rukometnog saveza
Damir Poljak, dipl.iur

Zahtjev za povrat:

Zahtjev za povrat KAMP 2020
Zahtjev za povrat KAMP 2020
Zahtjev-za-povrat-sredstava-KAMP-2020.xlsx
11.0 KiB
239 Downloads
Detalji...

Odluku pogledajte ovdje:

Odluka o otkazivanju kampa
Odluka o otkazivanju kampa
S25C-920050409130.pdf
141.9 KiB
229 Downloads
Detalji...