Trenutno pregledavate Počinje Master tečaj za EHF PRO LICENCU

Počinje Master tečaj za EHF PRO LICENCU

Master tečaj Hrvatskog rukometnog saveza i Europske rukometne federacije održati će se od 23. do 29. 10. 2017. u hotelu Laguna u Zagrebu.

Prvi dio tečaja posvećen je općim predmetima iz sporta: Psihologije sporta, Fiziologije sporta, Anatomija, Sociologija sporta, Uloga rukometnog trenera u rukometu, Menađment u sportu.

Na Master tečaj u Hrvatskoj prijavilo se rekordnih 52 trenera i trenerica iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Makedonije.

Među sudionicima Master tečaja za EHF PRO licencu u Zagrebu eminentni su i iskusni rukometni treneri s vrhunskim karijerama: Slavko Goluža, Goran Perkovac, Željko Babić, Hrvoje Horvat, Vlado Šola, Boris Dvoršek, Goran Mrđen, Uroš Bregar, Mirza Šarić koji će svoja znanja podijeliti sa svim ostalim uspješnim trenerima polaznicima Master tečaja.

Predavanja će se održavati svaki dan od 8:45 do 18:00 sati u hotelu Laguna.

Nakon što treneri uspješno odslušaju predavanja na 1. dijelu, svoju daljnju edukaciju nastavit će u siječnju 2018. u Poreču od 11. do 18. 01. 2018. za vrijeme održavanja EURA u Hrvatskoj. Završna predavanja predviđena su u svibnju 2018. kao i obrana Seminarskog rada pred međunarodnom komisijom EHF.

Hrvatski rukometni savez tako se našao u društvu osam rukometnih saveza u Europi koji su organizirali Master tečajeve za svoje trenere.

Cilj HRS-a je da se rukometni treneri konstantno educiraju te svoja znanja dalje primjenjuju u radu na terenu.

Nakon završetka Master tečaja svi će treneri dobiti najvišu licencu za rad u rukometu u Europi – EHF PRO LICENCU.