Trenutno pregledavate Preliminarne prijave za projekt Hrvatskog rukometnog saveza i Europske rukometne federacije
Preuzeto sa: https://www.cz.de/Sport/Sport-regional/Lokalsport/Handball-Familientag-des-TuS-Bergen-lockt-ueber-100-Kinder-an

Preliminarne prijave za projekt Hrvatskog rukometnog saveza i Europske rukometne federacije

  • Kategorija objave:Novosti

Poštovani,
Hrvatski rukometni savez započeo je sa prikupljanjem dokumentacije da se kandidiramo za projekte EHF MASTER PLANA u kojemu je osnovni cilj promocija i razvoj rukometa u svim dobnim skupinama.

Obzirom da Hrvatski rukometni savez do sada nije imao definiranu strategiju promocije rukometa koji bi bio prilagođen dobi i razvojnim fazama djece u vrtiću, smatramo da je idealno vrijeme da uz potporu Europske rukometne federacije radimo na promociji rukometa u vrtičkoj dobi djece od 4 do 6 godina te da se nadovežemo sa potporom mini rukometu (od 7 do 12 godina).

Sukladno tome zamolili bi sve rukometne klubove i rukometne akademije, registrirane u HRS, koji imaju verificirane i odobrene programe za predškolski odgoj (vrtiće) pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja RH, Agenciji za odgoj i obrazovanje-predškolski odgoj te potpisane ugovore o suradnji sa vrtićima u gradovima da nam se jave tako da možemo odabrati najbolje za dugoročnu suradnju.

Napominjemo da je cilj Hrvatskog rukometnog saveza da svake godine uključimo nove vrtiće i klubove u suradnju, tako da ako netko sada nema svu potrebnu dokumentaciju, moći se se prijaviti u novom krugu prijava.

Projekt je trenutno u pripremnoj fazi i njegova eventualna realizacija, ako nam Europske rukometna federacija odobri sredstva, očekuje se u 2023. godini.

U prilogu vam šaljemo prijavnicu koju trebate poslati zajedno sa skeniranim programom i verifikacijama. Molimo da nam svoje verificirane programe, dokumente vezano za verifikaciju kao i ispunjen formular pošaljete do 20. 06. 2022. na e-mail lidija@hrs.hr.

Srdačan pozdrav,

Voditeljica projekta: dr. sc. Lidija Bojic-Ćaćić

Glavni tajnik HRS-a: Damir Poljak, dipl. iur

Preuzmite dokumente:
*u prilogu dopisa je formular-prijavnica za projekt

PRIJAVA KLUBOVA ZA PROJEKT U VRTIĆIMA
PRIJAVA KLUBOVA ZA PROJEKT U VRTIĆIMA
PRIJAVA-KLUBOVA-ZA-PROJEKT-U-VRTICIMA.docx
200.9 KiB
115 Downloads
Detalji...