Trenutno pregledavate Panel diskusija pitanja i odgovora s Talantom Dujshebaevom o integraciji i afirmaciji mladih igrača u elitne momčadi

Panel diskusija pitanja i odgovora s Talantom Dujshebaevom o integraciji i afirmaciji mladih igrača u elitne momčadi

  • Kategorija objave:Novosti

Otvorena panel diskusija za postavljanje svih vaših pitanja o temi integracije i afirmacije mladih igrača u elitne momčadi izravno Talantu Dujshebaevu. Svoja pitanja možete postaviti tijekom faze registracije ili izravno tijekom webinara uživo.

Dujshebaev (54) je dvaput bio IHF svjetski igrač, bio je olimpijski prvak, svjetski prvak i osvajač srebrne medalje na EHF EURU kao igrač – a kasnije je postao prva osoba u rukometu koja je osvojila EHF Ligu prvaka kao igrač (1994.) i kao igrač trener (2006., 2008., 2009., 2016.). Nakon što je počeo kao trener u Ciudad Realu (kasnije preimenovanom u Atletico Madrid), preuzeo je momčad Lomza Kielce 2014. – i doveo svoju stranu do postolja za pobjednike CL 2016.

Registrirajte se danas kako biste osigurali svoje mjesto: registracija je besplatna.

Svi registrirani sudionici moći će naknadno pristupiti snimci webinara, a po završetku registracije primit ćete e-mail s poveznicom. Imajte na umu da se morate registrirati prije početka webinara.

Voljeli bismo čuti vaše povratne informacije o webinaru i prikupiti sva dodatna pitanja za našeg predavača nakon događaja te vas obavještavati o sljedećim webinarima. Zato se pretplatite na naš newsletter tijekom procesa registracije kako bismo ostali u kontaktu!

Webinar počinje 17. siječnja 2023. u 14 sati. Prijavite se na ovoj poveznici:

https://hopin.com/events/integration-affirmation-of-young-players-in-elite-teams