Trenutno pregledavate Upis pristupnika na preddiplomske stručne studije Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u ak. 2017./18.

Upis pristupnika na preddiplomske stručne studije Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u ak. 2017./18.

  • Kategorija objave:Novosti / Upisi

Sveučilište u Zagrebu
Kineziološki fakultet
STUDIJSKI CENTAR ZA IZOBRAZBU TRENERA
Kineziološki fakultet, Horvaćanski zavoj 15, HR- 10 000 Zagreb
Tel.: 36 58 623,  fax.: 01/ 36 34 146
OIB: 25329931628, e-mail: oit@kif.hr , url: www.scit.kif.hr

Poštovani,
u privitku Vam dostavljamo sve potrebne informacije za upis pristupnika na preddiplomske stručne studije Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u ak. 2017./18. godinu. Sukladno tome ljubazno Vas molimo, da ih izvjesite javno u okviru svog saveza te da ove informacije objavite na svojim internetskim stranicama i proslijedite ih svim svojim savezima, udrugama trenera, klubovima, trenerima osobno (koji nemaju odgovarajuću razinu stručne spreme ili osposobljenosti), te sportašima i svim onim zainteresiranima za školovanje za trenere, sa zamolbom da ih izvjese javno (oglasne ploče i sl.).
U okviru jesenskog upisnog roka na izvanrednom preddiplomskom stručnom studiju za izobrazbu trenera pristupnici će se moći upisati na sljedeći broj slobodnih mjesta na studijskim smjerovima:
– za izvanredni studij: FITNES- 15 slobodnih mjesta, KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA – 57 slobodnih mjesta, SPORTSKA REKREACIJA- 22 slobodna mjesta, I RAZNI SPORTOVI- 115 slobodnih mjesta (Akrobatski Rock and Roll, Atletika, Badminton, Bejzbol, Biciklizam, Biljar, Boks, Dizanje utega, Hokej na travi, Hrvanje, Jedrenje, Jedrenje na daski, Judo, Kajakaštvo, Karate, Kickboxing, Klizanje, Konjički sport, Košarka, Kuglanje, Mačevanje, Nogomet, Odbojka, Pikado, Ples, Plivanje, Ritmička gimnastika, Rukomet, Ronjenje, Skijanje, Sportska gimnastika, Stolni tenis, Streličarstvo, Streljaštvo, Taekwondo, Tenis, Triatlon, Vaterpolo i Veslanje).
Po završetku studija, kako redovitog, tako i izvanrednog, pristupnici stječu stručne kompetencije i potrebne kvalifikacije za rad u fitnesu, kondicijskoj pripremi sportaša, sportskoj rekreaciji ili izabranom sportu, 180 ECTS bodova i stručni naziv STRUČNI PRVOSTUPNIK (BACCALAUREUS) TRENERSKE STRUKE.
Također Vam skrećemo pažnju na izmjene i dopune Zakona o sportu iz 2012. godine po kojima je prolongiran rok za stjecanje odgovarajuće stručne spreme za rad u sportu sa 2014. godine na 2017. godinu. Time je pružena mogućnost da veliki broj trenutno neosposobljenih i trenera bez odgovarajuće stručne spreme upiše studij i završetkom studija stekne Zakonom propisane uvjete za rad i obavljanje stručnih poslova u sportu.
VAŽNO!:
Ove godine, prijave se podnose na sljedeći način:
IZVANREDNI PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ
– uvjet je završena srednja škola u četverogodišnjem trajanju te položena državna matura (OSIM ZA PRISTUPNIKE KOJI SU ZAVRŠILI SREDNJU ŠKOLU ŠKOLSKE 2008./09. GODINE I RANIJE, S TIM DA PO KRITERIJU DRŽAVNE MATURE NA RANG LISTI PRIORITETA ZA UPIS NE OSTVARUJU NIKAKVE BODOVE )
– pristupnici moraju izvršiti prijavu elektroničkim putem preko Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVu) koji se nalazi pri Središnjem prijavnom uredu Agencije za znanost i visoko obrazovanje na adresi www.postani-student.hr.
– PRIJAVU U NISpVu IZVRŠAVAJU I ONI PRISTUPNICI KOJI NISU POLAGALI DRŽAVNU MATURU
Osim prijave za upis na studij, koju pristupnici izravno unose u NISpVU, pristupnici su također dužni predati prijavu za razredbeni ispit (dodatna provjera motoričkih sposobnosti i specifičnih motoričkih znanja). Prijava za razredbeni ispit predaje se osobno od 1.9. do 6.9.2017. godine u vremenu od 10-13 sati u Studentsku službu Kineziološkog fakulteta, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15 ili se u istom roku šalje poštom preporučeno na gornju adresu (s naznakom Studijski centar za izobrazbu trenera), na propisanom obrascu koji se preuzima s internetske stranice KIF- a OVDJE.
Svi pristupnici, osim kategoriziranih sportaša (od I.-VI. kategorije za izvanredni studij) koji upisuju sport iz kojeg imaju kategorizaciju, prijavljeni na natječaj za upis na studij na bilo koji od studijskih usmjerenja podliježu provjeri specifičnih motoričkih znanja i/ili motoričkih sposobnosti.
Kategorizirani sportaši koji imaju pravo na izravni upis TAKOĐER SU DUŽNI SUDJELOVATI na razredbenom postupku zbog provjere znanja plivanja.
RAZREDBENI ISPIT ODRŽAT ĆE SE U SUBOTU, 9. RUJNA 2017. GODINE S POČETKOM U 08:00 SATI NA KINEZIOLOŠKOM FAKULTETU U ZAGREBU, HORVAĆANSKI ZAVOJ 15.
Potpune informacije možete pročitati u natječajima koji se nalaze u privitku i na internetskim stranicama KIF-a OVDJE.
Sve potrebne obrasce za prijavu (Obrazac prijave za razredbeni ispit, Obrazac potvrde o zdravstvenoj sposobnosti i Obrazac izjave) studenti mogu preuzeti i sa internetske stranice KIF-a. U slučaju potrebe za dopunskim informacijama možete se obratiti tajnici predstojnika SCIT-a, Ivani Degirmendžić na broj telefona 01/36 58 623 ili putem elektroničke pošte: scit@kif.hr te u Studentsku službu Kineziološkog fakulteta na broj telefona 01/36 58 625 ili putem elektroničke pošte: referada@kif.hr .

S poštovanjem, srdačan pozdrav,
doc. dr. sc. Vlatko Vučetić, v.r.
predstojnik Studijskog centra za izobrazbu trenera
Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Prilog br. 1. –  Dopis natječaj:

Dopis Natječaj 2017-18-RUJANSKI ROK
Dopis Natječaj 2017-18-RUJANSKI ROK
dopis-natjecaj-2017-18-RUJANSKI-ROK.pdf
481.8 KiB
730 Downloads
Detalji...

Prilog br. 2. –  Natječaj za izobrazbu:

Natječaj -IZOBRAZBA TRENERA, Izvanredni Studij 2017 -2018
Natječaj -IZOBRAZBA TRENERA, Izvanredni Studij 2017 -2018
Natjecaj-IZOBRAZBA-TRENERA-izvanredni-studij-2017.-2018.pdf
270.1 KiB
784 Downloads
Detalji...

Prilog br. 3. –  Upute (koji su polagali državnu maturu):

SAŽETAK-upute Za  Prijavu 2017  IZOBRAZBA TRENERA-jesenski Rok (kandidati Koji Su Polagali Državnu Maturu)
SAŽETAK-upute Za Prijavu 2017 IZOBRAZBA TRENERA-jesenski Rok (kandidati Koji Su Polagali Državnu Maturu)
SAZETAK-upute-za-prijavu-2017.-IZOBRAZBA-TRENERA-jesenski-rok-kandidati-koji-su-polagali-drzavnu-maturu.pdf
367.8 KiB
643 Downloads
Detalji...

Prilog br. 4. –  Upute (koji su srednju završili prije 2009.):

SAŽETAK-upute Za  Prijavu 2017  IZOBRAZBA TRENERA-jesenski Rok (kandidati Koji Su Srednju školu Završili Prije 2009 -10 )
SAŽETAK-upute Za Prijavu 2017 IZOBRAZBA TRENERA-jesenski Rok (kandidati Koji Su Srednju školu Završili Prije 2009 -10 )
SAZETAK-upute-za-prijavu-2017.-IZOBRAZBA-TRENERA-jesenski-rok-kandidati-koji-su-srednju-skolu-zavrsili-prije-2009.-10..pdf
376.2 KiB
621 Downloads
Detalji...