Trenutno pregledavate Obavijest o novom načinu aktiviranja licenciranih trenera za sezonu 2017./2018.

Obavijest o novom načinu aktiviranja licenciranih trenera za sezonu 2017./2018.

Poštovani svi,

kao što smo najavili na kraju Seminara za rukometne  trenere u Umagu 2017.  trenerska iskaznica koju smo u Udruzi trenera izdavali kao plastičnu iskaznicu odlazi u povijest. Zadnja 3 mjeseca radili smo sa kolegama informatičarima na implementaciji oba sustava te smo sada sve priveli kraju.

Od natjecateljeske sezone 2017./2018.  zahvaljujući novom programu HRS-a koji je povezan sa bazom podataka Udruge trenera svi klubovi moći će prilikom printanja liste igrača/igračica  svog kluba odmah isprintati i licencu za trenera koji će voditi navedenu ekipu. Novi sistem printanja licenci uveli smo da pomognemo klubovima jer treneri vode nekoliko ekipa te se licence izgube ili zaborave u klubu te zbog bolje kontrole trenera na terenu pošto  se događalo da treneri vode više od jednog kluba što nije dozvoljeno.

Nadzornici će sada moći kontrolirati da li navedeni trener uistinu vodi ekipu kluba za koji je i licenciran.

Napominjemo da ukoliko treneri nemaju potrebni edukacijski nivo (diploma ili uvjerenje) te plaćene sve troškove u svezi licence ili nisu bili na Seminaru 2017. neće biti aktivirani u našoj bazi podataka te se njihove licence neće moći niti isprintati. Svi navedeni treneri trebaju kontaktirati Udrugu trenera na e-mail d.bojic@hrs.hr da vide što je razlog ne uvrštavanja na popis i mi ćemo im odgovoriti u roku 24 sata. Isto tako ukoliko primjete da je neki podatak krivo upisan neka nam pošalju ispravku na isti e-mail.

VAŽNA NAPOMENA: Novi sustav se tek implementira jer smo novi program dobili  tek 24. 08. 2017. i ima dosta detalja koje još trebamo doraditi. Molimo klubove i nadzornike  da ukoliko će biti bilo kakvih problema u svezi printanja licenci da na našoj web stranici www.uhrt.hr/Dokumenti/Popis licenciranih trenera od 30. 08. 2017. provjere popis licenciranih trenera za sezonu 2017./2018. na kojemu će biti svi licencirani treneri. Trenutno smo aktivirali 120 trenera te se nadamo da ćemo do početka liga sve trenere ( cca 500) aktivirati tako da klubovi sve mogu odraditi bez problema. Obzirom da se sve radi po prvi puta zamoliti ću sve klubove za strpljenje i zahvaljujem se unaprijed na suradnji.

Molimo voditelje natjecanja svih rangova i uzrasta da prije nego što eventualno kazne nekoga trenera koji nema licencu da nam pošalju e-mail  te da provjerimo da li imaju točne podatke i da sve uskladimo.

Isto tako ukoliko neki trener-trenerica odluči raditi u nekom drugom klubu onda je obavezan to odmah javiti Udruzi trenera tako da se u bazi podataka može upisati naziv novog kluba jer u protivnome neće moći isprintati svoju licencu za novi klub.

Svi treneri-trenerice koji su u zadnja 3 mjeseca dobili uvjerenje ili diplomu, a nemamo ih u bazi podatraka, molimo da nam istu skeniraju i pošalju na e-mail d.bojic@hrs.hr. Zbog Sportske inspekcije moramo imati pohranjene sve dokumente u našoj bazi podataka. Isto tako svi klubovi bi trebali imati kopije uvjerenja ili diploma svojih trenera u slučaju dolaska sportske inspekcije koja će početkom natjecateljske sezone ponovo obilaziti klubove.

Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte na e-mail lidija@hrs.hr.

 

Srdačan pozdrav, zahvaljujem vam se unaprijed na strpljenju i suradnji.     

Mr.sc. Lidija Bojić-Ćaćić