Trenutno pregledavate Završen je treći dio Master tečaja za EHF PRO licencu koji se održao u Zagrebu
Master Cours 2018 during the EHF EURO Croatia 2018 in Porec, Croatia, 11. 1. 2018, Mandatory Credit © HRS / Anze Malovrh

Završen je treći dio Master tečaja za EHF PRO licencu koji se održao u Zagrebu

Završen je treći dio Master tečaja nakon kojeg će svi treneri koji su položili imati pravo na EHF PRO licencu. Završni treći dio Master tečaja održao se u hotelu Laguna u Zagrebu na kojem je pedesetak eminentnih trenera iz Hrvatske i okruženja (Slovenija, Makedonija, Srbija…) predstavljalo svoje završne radove pred odabranom komisijom.  Članovi komisije bili su prof. dr. sc. Dinko Vuleta, prof dr. sc. Vatromir Srhoj, prof. dr. sc. Marko Šibila,  prof. dr. sc. Nenad Rogulj, dr. sc. Marta Bon i prof. Zdenko Kordi. Predstavljanje radova odvijalo se u tri dvorane hotela Laguna u Zagrebu uz kratke predahe za kavu i pecivo. Hrvatski rukometni savez tako se uspješnom organizacijom Master tečaja za EHF PRO licencu pridružio nekolicini rukometnih saveza koji su uspjeli organizirati tečaj na vrhunskom nivou.

Peter Fröschl iz EHF-a pohvalio je organizatore tečaja na čelu s mr. sc. Lidijom Bojić-Ćaćić te istaknuo da je organizacijom i brojem trenera na Master tečaju i seminaru trenera u Poreču postignut apsolutni rekord po brojnosti trenera na jednom EHF seminaru. 

Više na: http://www.eurohandball.com/article/29833.