Trenutno pregledavate 2020. u siječnju EHF organizira “RINCK” Convention  Master tečaj u Austriji

2020. u siječnju EHF organizira “RINCK” Convention Master tečaj u Austriji

Master tečaj za EHF “PRO” licencu organizirati će se u tri dijela.

„RINCK“ Konvencija EHF tečaj za trenere i licenciranje – Modul 1:

Prvi modul održat će se na EHF EURO 2020. u Beču / AUSTRIJA od 15. do 23. siječnja 2020. Predavači EHF-a će teoretski i praktično predstaviti specifične rukometne teme s naglaskom na tehničku analizu i vođenje i upravljanje.

„RINCK“ Konvencija EHF tečaj za trenere i licenciranje – Modul 2:

Drugi modul tečaja planiran je u lipnju 2020. godine.

Ovaj će se dio usredotočiti na individualizaciju kao što su postavljanja golmana, fizička priprema, mentalna priprema, prevencija, kao i komunikacija te novi trendovi u treniranju.

„RINCK“ Konvencija EHF tečaj za trenere i licenciranje – Modul 3:

Treći dio planira se održati tijekom EURO-a za žene u Danskoj / Norveške u prosincu 2020. Glavni sadržaji su taktički pristup analizi utakmica i obrani teza od strane sudionika.

Između prvog, drugog i trećeg dijela tečaja polaznici će morati izvršiti nekoliko zadataka priopćenih tijekom 1. i 2. modula. Tijekom trećeg dijela tečaja iznijeti će i obraniti svoju tezu.

Nakon ovoga svi sudionici „razine 3“ bit će nagrađeni diplomom „Master trener EHF-a“ i dobiti će najvišu EHF licencu za trenere, EHF „PRO licencu. Sudionici na razini 2 dobit će EHF licencu za trenere, promovirajući pojedinačno do razine 3 Konvencije RINCK.

Sve informacije saznajte u pdf dokumentu:

Master tečaj - Austria 2020
Master tečaj - Austria 2020
CAN-Leaflet-RINCK-Jan20.pdf
843.2 KiB
689 Downloads
Detalji...