Trenutno pregledavate 44. Središnji seminar Udruge trenera HRS-a, Poreč, od 18. do 20. lipnja 2021.

44. Središnji seminar Udruge trenera HRS-a, Poreč, od 18. do 20. lipnja 2021.

Hrvatski rukometni savez dobio je dozvolu i odobrenje od Stožera civilne zaštite Istarske županije za održavanje 44. Središnjeg seminara za rukometne trenere HRS-a u terminu od 18.06. 2021.  do  20.06.2021.  u Poreču, SD Žatika. Sve članove Udruge trenera koji rade u Hrvatskoj,  HRS je oslobodio plaćanja kotizacije te će dobiti vrijedne poklone od HRS-a.

Sukladno navedenoj odluci HRS će biti prvi rukometni savez u Europi koji će nakon 2 godine pauze okupiti svoje trenerice i trenere koji će na seminaru dobiti priliku za dodatnim usavršavanjem. Kompletan seminar će se organizirati sukladno epidemiološkim mjerama. Svi treneri dužni su se prijaviti na seminar putem online prijavnice.

Sve informacije u svezi seminara možete pronaći u dokumentu.

Zagreb, 28. 5. 2021.

Predmet:  ”44. Središnji seminar Udruge trenera HRS-a”, Poreč,  od 18. do 20. lipnja 2021.

Poštovane kolegice i kolege treneri,

Hrvatski rukometni savez je dobio dozvolu od Stožera civilne zaštite Istarske županije za održavanje 44. Središnjeg seminara za rukometne trenere HRS-a u terminu

od 18. 6. 2021. do 20. 6. 2021. u gradu Poreču, SD Žatika

Sva predavanja realizirati će se u SD Žatika, a smještaj je organiziran u hotelima Crystal i Diamanat****.

U suradnji sa Europskom rukometnom federacijom (EHF) Seminar HRS-a ulazi u europski sustav seminara za edukaciju trenera i produženje EHF Pro licence (Renewal seminar).

Seminar počinje  18. 6. 2021. (petak) u  09:30 sati u SD Žatika, a završava  20. 6. 2021. (nedjelja)  u 12:45 sati. Udaljenost od hotela do dvorane je 15 minuta laganog hoda.

URED UT HRS-a nalaziti će se u sportskoj dvorani ŽATIKA u prizemlju pored sportskog ulaza.

HRS ne organizira prijevoz autobusom od hotela do dvorane.  Poštovati će se svi propisani epidemiološko-higijenski  standardi. Na glavnom ulazu u sportsku dvoranu svim trenerima će se bez kontaktno mjeriti tjelesna temperatura. Unutar sportske dvorane obavezne su maske za lice i propisana udaljenost između trenera. Stolice za sjedenje će biti označene naljepnicom HRS-a te molimo da koristite samo stolice sa znakom HRS-a. Covid- redari će udaljiti svakog trenera koji ne poštuje propisane mjere.

Program seminara moći ćete pronaći na web stranici Udruge trenera  www.uhrt.hr. od 4. 6. 2021.

Svi treneri koji imaju aktiviranu trenersku licencu i rade u rukometu dužni su prisustvovati  Središnjem seminaru jer u suprotnome neće moći aktivirati licencu za natjecateljsku sezonu 2021./2022.

 1. SMJEŠTAJ

NAPOMENA:  Ukoliko ne rezervirate smještaj do 11. 6. 2021. ne možemo vam jamčiti smještaj u hotelu  u organizaciji HRS-a zbog ograničenih kapaciteta. Troškove smještaja nije moguće platiti na recepciji hotela.

TROŠKOVI punog pansiona  (3 obroka-švedski stol) PO OSOBI,  DNEVNO:

NAZIV HOTELA

Hotel Valamar Crystal****

Hotel Valamar Diamant****

SOBA 1/1 Jednokrevetna

595,00 kn

595,00 kn

SOBA 1/2 Dvokrevetna

395,00 kn

395,00 kn

SOBA 1/3 Trokrevetna

395,00 kn

395,00 kn

Specifikacija:

 • SOBA 1/1 jednokrevetna osoba – BROJ SOBA JE OGRANIČEN I TKO SE PRVI PRIJAVI I UPLATI TRAŽENI IZNOS DOBITI ĆE 1/1 SOBU.
 •  SOBA  1/2 dvokrevetna soba
 • SOBA 1/3 trokrevetna soba – BROJ SOBA JE OGRANIČEN I TKO SE PRVI PRIJAVI I UPLATI TRAŽENI IZNOS DOBITI ĆE 1/3 SOBU.

U cijenu  su  uključeni:

  • boravišna pristojba, smještaj na bazi punog pansiona, PDV i besplatan parking.
  • Ulazak u sobu moguć je od 12 sati, odjava iz sobe do 14 sati.
  • Puni pansion početna/završna usluga: ručak/doručak ili večera/ručak
  • Dodatni obrok je 76,00 kn i plaća se unaprijed prilikom prijave. Troškove smještaja i dodatnog obroka nije moguće platiti na recepciji hotela.
  • Obavezno navedite da li plaćate kao fizičke ili pravne osobe. Ako plaćate kao pravne, obavezno poslati podatke o firmi/klubu (naziv, adresa, OIB)

TERMINI OBROKA PRILAGODITI ĆE SE SUDIONICIMA SEMINARA:

1.1. REZERVACIJA I UPLATA TROŠKOVA SMJEŠTAJA

 1. Korak – čitko popuniti online prijavnicu koja se nalazi na web stranici uhrt.hr te nakon završetka ispunjavanja prijavnice ista će vam stići na klupski e-mail te na e-mail gđe Ane Brčić iz Uniline koja  obrađuje prijavnicu i unutar 48h ili prvi sljedeći radni dan povratno šalje ponudu / predračun sa svim detaljima za plaćanje uključujući broj IBAN na koje se vrši uplata ugovorenog smještaja
 2. Korak – trener / klub plaća rezervirane usluge sukladno specifikaciji na predračunu – poziv na broj je broj predračuna i šalje kopiju uplate na e-mail ana.brcic@uniline.hr
 3. Po primitku uplate UNILINE šalje potvrdu rezervacije i/ili voucher za rezervirani smještaj koji se predaje na recepciji izabranog smještajnog objekta prilikom dolaska u Poreč
 4. Ne možete rezervirati dvokrevetnu sobu i onda prijaviti samo jednog trenera  već trebate navesti imena oba trenera, bez obzira da li su iz istog kluba ili ne, te u prijavnici pod napomenu napisati iz kojih klubova dolaze. 

KOPIJU prijavnice i kopiju uplate ponijeti sa sobom u Poreč i po potrebi predočiti dokumente predstavniku agencije Uniline  koji će imati ured  u prizemlju SD ŽATIKA  zajedno sa HRS.

Online Prijavnicu za rezervaciju smještaja moći ćete  pronaći na web stranici www.uhrt.hr.

2. TRENERSKE ČLANARINE

Predstavnici klubova prilikom online prijave trenera trebaju obavezno izabrati jedan od rangova natjecanja (PREMIER, I HRL, II HRL, III HRL, ŽL, MDS ili MR), a u svezi plaćanja članarina, ne trebaju iste plaćati prije Seminara, već će naknadno Upravni odbor HRS-a donijeti odluku koju ćemo proslijediti svim klubovima do početka natjecateljske sezone.

Svi treneri dužni su ispuniti i poslati online prijavnicu  sa www.uhrt.hr  najkasnije do 11.06. 2021.

Treneri koji nisu u bazi podataka HRS-a ili se žele učlaniti u Udrugu trenera dužni su prije seminara poslati svoje podatke na e-mail d.bojic@hrs.hr (sve informacije na www.uhrt.hr), u suprotnome neće moći dobiti poklone HRS-a.

Formular (za nove trenere) za upis u bazu podataka moći ćete  pronaći na web stranici www.uhrt.hr te ga trebate poslati na e-mail d.bojic@hrs.hr  najkasnije do 07. 6. 2021.

3. KOTIZACIJA ZA SUDJELOVANJE NA TRENERSKOM SEMINARU

Hrvatski rukometni savez će sve trenere- registrirane članove udruge trenera koji prisustvuju seminaru OSLOBODITI PLAĆANJA KOTIZACIJE.

Svi treneri koji prisustvuju seminaru i članovi su Udruge trenera  dobiti će poklone od HRS-a:

 • Joma ruksak
 • Priručnik za trenere HOO-HRS
 • Majicu HRS-a
 • Poklon iznenađenja

Kotizacija za trenere koji su (ili nisu) članovi Udruge trenera HRS-a i rade izvan RH iznosi 1.500,00 kn ili protuvrijednost 200,00 Eura. Za podatke o broju računa i uplati trebaju se obratiti na e-mail d.bojic@hrs.hr

NAPOMENA: seminar je obvezan za sve trenere koji rade u Hrvatskoj. Ukoliko treneri neopravdano izostanu sa seminara, na godišnju cijenu licence i članarine trebati će uplatiti zakasninu  od  3. 000,00 kn jer u suprotnome neće imati pravo na licencu u 2021./2022. godini.

Ukoliko treneri ne dođu na seminar opravdano (ozbiljna bolest ili druge neodgodive okolnosti) licencu će moći produžiti jedino nakon što pošalju zamolbu Upravnom odboru Udruge trenera (sa svom dokumentacijom)  i ako im se zamolba pozitivno riješi, uplatiti će zakasninu koju im utvrdi UO UT (do 3. 000,00 kn)  i eventualno članarinu te imati pravo na aktivaciju licence za 2020./2021. godinu.

Licence za natj. sezonu 2021./2022. biti će aktivirane u bazi podataka nakon 1. 9. 2021. Trenutne licence za sezonu 2020./2021. će biti aktivne do  1. 7. 2021. 

TRENERI SU DUŽNI PRISUSTVOVATI SVIM PREDAVANJIMA U SPORTSKOJ DVORANI. NA PRVOM PREDAVANJU PRILIKOM ULASKA U DVORANU DOBITI  ĆE  EVIDENCIJSKI KARTON.

Obzirom da se zbog epidemioloških uvjeta nećemo raditi velike pauze između predavanja te neće biti dozvoljen izlazak izvan dvorane te ponovni ulaz, trenerima će se prije svakog prvog predavanja ujutro ili poslijepodne evidentirati (na ulazu u dvoranu) prisustvovanje žigom, te nakon završetka drugog predavanja evidentirati žigom odlazak sa predavanja. Dakle umjesto 4 žiga dobiti ćete 2 žiga za svaku prijepodnevnu ili poslijepodnevnu sekciju predavanja. Ukupno trebate prikupiti 8 žigova za 4 bloka predavanja. Nakon 15 minuta od početka predavanja treneri više neće moći dobiti žig za navedeno predavanje. Nakon zadnjeg predavanja 20.06.2021. osobne kartone će pokupiti službena osoba HRS-a na izlazu iz dvorane te će nakon uvida u prisutnost na predavanjima te eventualno plaćanje članarine (sukladno odluci UO HRS-a) trenerima BITI AKTVIRANE LICENE. Oni treneri koji će izostati sa predavanja neće imati pravo na produženje licence. 

VAŽNO:

URED UT HRS-a  NALAZITI ĆE SE U PRIZEMLJU SD ŽATIKA  U POREČU I SVI TRENERI SU OBVEZNI:

 • PRIJAVITI SE U URED HRS-a (jedan trener može prijaviti sve trenere iz svog kluba tako da se ne stvara gužva, molimo da samo jedan predstavnik trenera dođe po poklone za trenere te da zna veličinu majica za ostale trenera.
 • PODIGNUTI POKLONE OD HRS-a,
 • UKOLIKO NISU UPISANI U REGISTAR TRENERA HRS-a sve formalnosti obaviti prije početka seminara.

4. DODATNE INFORMACIJE

Sve dodatne informacije možete dobiti u uredu Hrvatskog rukometnog saveza od:

 • Lidije Bojić-Ćaćić u svezi organizacije seminara na e-mail lidija@hrs.hr
 • Davor Bojić vezano za aktiviranje licenci i upis u bazu podataka UT HRS-a na e-mail d.bojic@hrs.hr
 • Ana Brčić vezano za smještaj na ana.brcic@uniline.hr

Preuzmite dokumente:

Informacije Seminar Trenera 2021
Informacije Seminar Trenera 2021
Informacije-Seminar-trenera-2021.pdf
875.3 KiB
463 Downloads
Detalji…

 

S poštovanjem,

  Voditeljica seminara

dr. sc. Lidija Bojić-Ćaćić

Predsjednik Udruge trenera HRS-a

                    Lino Červar

Na 44. seminar Udruge trenera Hrvatskog rukometnog saveza u Poreču možete se prijaviti dolje: