Trenutno pregledavate 45. Seminar trenera: Održana tri predavanja prvog dana
45. Seminar trenera HRS-a - Festival rukometa u Poreču 2022, 13.05.2022, Dvorana Žatika, Poreč

45. Seminar trenera: Održana tri predavanja prvog dana

  • Kategorija objave:Novosti

U Poreču je svečano otvoren 45. Središnji seminar trenera Hrvatskog rukometnog saveza, odnosno EHF Renewal seminar za produženje licence EHF PRO. Ovogodišnje izdanje okupilo je gotovo rekordan broj sudionika, odnosno trenera i trenerica diljem Lijepe naše, a i šire. Seminar trenera svečano je ovorio predsjednik Udruge trenera HRS – a, Lino Červar.

Čast da svojim izlaganjem otvori prvi dan Seminara trenera pripala je predsjedniku UHRS-a Borisu Miloševiću i njegovoj temi “Izmjena pravila rukometne igre od 1. srpnja 2022. godine“. Bilo je to jako korisno predavanje s obzirom da će većina novih zadataka vezana uz izmjene biti upravo na trenerima.

Drugo predavanje održala su dvojica izbornika hrvatskih ženskih selekcija: seniorske Nenad Šoštarić i mlađe kadetske Vedran Krkač. Njihovo praktično predavanje potkrijepilo je 20 mladih rukometaša, članova selekcije Istarske županije.

Kao vrhunac prvog dana, uslijedilo je predavanje dr.sc. Ranka Rajovića, svjetski poznatog i priznatog neuroznanstvenika. Jedinstvena je to prilika za sve prijatelje rukometa da poslušaju riječi ovog uglednog znanstvenika čija su predavanja izrazito dragocjena i hvalvrijedna.

Nova predavanja i novo druženje na rasporedu je već u subotu ujutro!

Fotografije sa seminara ->