Trenutno pregledavate 45. Seminar trenera: Vlado Šola

45. Seminar trenera: Vlado Šola

Proslavljeni hrvatski vratar koji je karijeru nastavio u trenerskoj ulozi, lektor EHF – a i uvijek rado viđen gost na Seminaru trenera. Ove godine, Vlado Šola podijelit će svoje znanje i razmišljanja s rukometnom javnosti u Poreču u duplom programu, odnosno s dvije teme.

Prvo izlaganje otvorit će drugi dan Seminara u subotu, 14. svibnja u 9:00 sati, a tema je Prijelaz (tranzicija) iz različitih obrambenih formacija u napadačke aktivnosti. Drugo predavanje Vlade Šole na rasporedu je u nedjeljno jutro, 15. svibnja u 8:30 sati, a nosi naziv Tehnika i taktika branjenja udaraca sa širokih pozicija (krila i vanjski).  

Brojne medalje i priznanja koja je osvojio kao igrač, dovoljno govore o Šolinoj sportskoj veličini. Uvijek željan novih učenja i dokazivanja, Šola je nakon završetka profesionalne sportske karijere “zaplivao“ trenerskim vodama. Malo tko ne bi pozavidio njegovoj bogatoj riznici s medaljama koje je osvajao dok je kao vratar bio strah i trepet protivničkom napadu.

Nastavak karijere na klupi u ulozi trenera u hrvatskim, ali i stranim klubovima, kao i redovito sudjelovanje na Seminaru trenera, čine ga jednim od najvećih imena hrvatskog rukometa. I zato, pozorno pratite riječi legende na našem YouTube kanalu, a tko slijedi nakon Šolinih izlaganja provjerite u rasporedu.

Raspored predavanja je dostupan ovdje: 

Livestream predavanja biti će dostupan ovdje: 

Preneseno s www.hrs.hr.