Trenutno pregledavate 47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Jure Šterbucl

47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Jure Šterbucl

  • Kategorija objave:Seminari

Ovogodišnje izdanje Seminara trenera na pozornici u Poreču, otvorit će Jure Šterbucl s temom: Koristi od povezanosti kluba s platformom XPS Network. Naime, na početku aktualne sezone Hrvatski rukometni savez potpisao je ugovor o suradnji s XPS Network koji nudi brojne koristi o kojima će između ostaloga, govoriti i Jure Šterbucl.

Šterbucl u svom životopisu ima EHF Master i EHF Pro licencu te licencu za kondicijskog trenera. U rukometnom klubu Krim Mercator aktivno djeluje od 2022. godine pa sve do danas. Pomoćni je trener ekipe u elitnom europskom natjecanju – Ligi prvakinja te voditelj rukometnog razvoja mlađih klupskih kategorija. Uz iskustvo u slovenskim ženskim i muškim rukometnim klubovima, Jure Šterbucl razvijao se i dijelio svoje znanje i na međunarodnim poljima. Tako je bio član stožera seniorskih reprezentacija u korejskom, izraelskom, britanskom i talijanskom rukometnom savezu. Uz navedeno trenersko iskustvo uglavnom u području snage i kondicije, Šterbucl je bio i gost predavač brojnih međunarodnih rukometnih skupova.

Nema sumnje da će navedeno predavanje o korisnosti XPS Networka uvelike pomoći našim trenericama i trenerima kako bi igračicama i igračima prenijeli stečeno znanje te kako bismo svi skupa, iskoristili sve prednosti ovog sustava za napredak hrvatskog rukometa na svim razinama.

Predavanje je na rasporedu u petak, 17. svibnja s početkom u 9:00 sati, a trajat će jedan školski sat, odnosno do 9:45h.

Pridružite nam se uživo ili putem livestreama na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.