Trenutno pregledavate 47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Krešimir Pažin & Davor Turković

47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Krešimir Pažin & Davor Turković

Masterplan projekt Europske rukometne federacije (EHF – a) & Hrvatskog rukometnog saveza (HRS – a); Rukomet u vrtićima – “Vrtko“ od prvog dana pa do danas bilježi iznimne brojke, rekorde i samo pozitivne i ohrabrujuće reakcije javnosti, djece, roditelja, klubova, vrtića,… Štoviše, krenuli smo i s Mini rukometom u osnovnim školama. Zadržati ljestvicu projekta visoko podignutu te stalno napredovati, zahtjevan je zadatak koji pod vodstvom voditeljice projekata, dr. sc. Lidije Bojić – Ćaćić uspijeva svima onima koji su dio navedenih projekata. To se svakako odnosi na Krešimira Pažina i Davora Turkovića koji su dio “Vrtka“, ali i 47. Središnjeg seminara trenera Hrvatskog rukometnog saveza.

Navedeni dvojac, održat će predavanje na temu Osnovni principi treninga u mini rukometu. Magistar kineziologije Krešimir Pažin već godinama je trener mlađih dobnih uzrasta MRK Metalac, a zadnje dvije sezone i seniorske momčadi. U svom trenerskom iskustvu, ima i sudjelovanje na nekoliko međunarodnih kampova. Uz već sad bogato trenersko iskustvo, 31-godišnji Pažin redovito sudjeluje i na znanstvenim konferencijama kao predavač, odnosno od prvog dana uključen je i u projekt “Vrtko“. Također, kao dio grupe stručnjaka, sudjelovao je u nekoliko znastveno – sportskih istraživanja.

Davor Turković će pak, po prvi put sudjelovati u ulozi predavača na Seminaru trenera HRS – a. Bio je aktivan rukometaš u svim uzrastima RK Poreča, a igrao je i u RK Buje. U RK Poreču i danas djeluje kao voditelj ekipe mini rukometa. S obzirom da redovito radi s najmlađim generacijama hrvatskog rukometa, odlično može posvjedočiti o raznim komponentama “Vrtka“; sportskoj, zabavnoj, edukativnoj, društvenoj, ali i o važnosti rada s djecom.
Ukoliko želite iz prve ruke čuti ključne informacije o jednom od najuspješnijih projekata HRS – a u suradnji s EHF – om, zapamtite datum i vrijeme: 17. svibnja od 10 – 11 sati.

Pridružite nam se uživo ili putem livestreama na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.