Trenutno pregledavate 5. Festival rukometa – Grude 2022.
Načelnik općine Grude, Ljubo Grizelj, izrazio je dobrodošlicu gostima i zadovoljstvo što su Grude centar rukometnog događaja koji je postao prepoznatljiv u Bosni i Hercegovini

5. Festival rukometa – Grude 2022.

  • Kategorija objave:Novosti

U rukometnim krugovima u jeku je početak nove sezone te završne pripreme klubova, trenera i svih rukometnih aktera za što bolje nastupe. Jedan od događaja koji je odlična uvertira svemu navedenome je i 5. Festival rukometa – Grude 2022., koji se upravo održava u Općini Grude. 

5. Festival rukometa započeo je u srijedu, 31. kolovoza i traje do nedjelje, 4. rujna 2022. godine. HRK Grude organizira ovu izvrsnu manifestaciju u suradnji s Europskom rukometnom federacijom (EHF), Hrvatskim rukometnim savezom i Rukometnim savezom Herceg Bosne. Hrvatski rukometni savez predstavljaju mentorica EHF – a i IHF – a te instruktorica za ženski rukomet, dr.sc. Lidija Bojić – Ćaćić, zatim izbornik muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat te pomoćnik izbornika Horvata, legendarni Ivano Balić. 

Načelnik općine Grude, Ljubo Grizelj, izrazio je dobrodošlicu gostima i zadovoljstvo što su Grude centar rukometnog događaja koji je postao prepoznatljiv u Bosni i Hercegovini i šire te je iskazao svesrdnu potporu u njihovom budućem radu. Naši predstavnici su pak, nesebično podijelili svoje znanje sa svima okupljenima, a isto će nastaviti i do kraja Festivala.
 
Prenosimo sa hrs.hr